avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata ratelor la banca de catre urmasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata ratelor la banca de catre urmasi

Am o rugaminte: tatal unui prieten a decedat.Domnul facuse un imprumut, fara asigurare de viata, fara sa spuna sotiei suma reala imprumutata si a folosit banii in afara casei.Asa ca acum banca le solicita returnarea banilor, si toti se simt nedreptatiti.Trebuie sa plateasca pt cine stie ce 'nazdravanii' extra conjugale.Si sotia si copiii.Intrebare: impotriva cui se va indrepta banca? a mamei, a copiilor care sunt majori si casatoriti si cu venituri deja micsorate de propriile lor rate?apartamentul parintilor este folosit pentru a gira alt imprumut...ale copiilor sunt luate prin credit si platesc la ele...ce vor face?multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: enisirin , utilizator 17:43, 25 Mai 2010
astazi am cu noul cod civil...din ce am citit succesiunea se considera intotdeauna acceptata sub beneficiu de inventar...
Domnule 'Themis' va multumesc fara rezerve, pt extrem de detaliatele explicatii.cu deosebita consideratie , enisirin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaduva este obligata sa achite datoriile decedatului? Delya Db Delya Db Tatal meu a luat acum cativa ani un credit doar cu buletinul (25 mil), asa, de capul lui.Neprimind niciodata vreun desfasurator cu ratele lunare ce le avea de ... (vezi toată discuția)
Obligatiile mostenitorului ContSters219511 ContSters219511 Buna, Deoarece am primit o multime de raspunsuri contradictorii legate de speta de mai jos, ma adresez d-vs cu o speta si o intrebare. Speta: Un fiu unic a ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune marinarul marinarul am un frate care s-a sinucis..a avut lipsa in gestiune..vreau sa stiu cine plateste lipsa din gestiune?? (vezi toată discuția)