avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

Cand pot pune la dispozitia unui solicitant dosarul achizitiei publice conform legii 544/2001?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:32, 31 Mai 2010
Este evident. Conform 544 esti obligat sa raspunzi. Conf. OUG 34 analiza comisiei este confidentiala pana se ia decizia.
Asta nu inseamna ca nu poti formula raspunsul:"Conf. art. ..si art... din HG... si OUG... informatiile sunt confidentiale si nu pot fi puse la dispozitie decat dupa finalizarea dosarului de achizitie, in caz contrar se incalca art. respective. Va rugam sa urmariti...si sa reveniti cu solicitarea... , ... va multumim....
In sensul acesta m-am referit ca cele 2 legi nu se contrazic. 544 se refera la termenul de furnizare a unui raspuns, iar 34 la continutul informatiei.

Nu toate informatiile pot fi publice.Daca va cerea toate conturile firmei, i le dadeati?
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2010
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare la pret neobisnuit de scazut - cerere de oferta jigan56 jigan56 Buna ziua, La evaluarea ofertei financiare a singurului ofertan admis in cadrul unei cereri de oferte, pentru atribuirea unui contract de furnizare produse, ... (vezi toată discuția)
Procedura cerere oferte donigao donigao Buna ziua, Am participat la o procedura de cerere de oferte pentru atribuirea unui contract de achizitie publica. Unul dintre ofertanti cere acte din ... (vezi toată discuția)
Dosarul de licitatie publica este public? oana1 oana1 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema privind dosarul de licitatie publica. Acum cateva zile am organizat o licitatie publica privind ... (vezi toată discuția)