avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECIZIE DE INCETARE A CIM FARA PREAVIZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECIZIE DE INCETARE A CIM FARA PREAVIZ

la incetarea cim nu mi s-a dat sa semnez formularul de preaviz,poate fi anulata decizia in acest caz?ce obbligatii are fostul angajator daca instanta decide anularea deciziei de incetare a cim?
Cel mai recent răspuns: oprea_rodica68 , utilizator 13:29, 29 Mai 2010
care este termenul limita ptr depunerea dosarului de somaj?pe angajator l-am actionat deja in instanta.multumesc mult ptr ajutor,sper sa mai colaboram,un wekend placut=D>
1. Daca depuneti dosarul in 30 de zile calendaristice de la data concedierii veti primi indemnizatia de somaj de la data concedierii.
2. Daca depuneti dosarul mai tarziu (dar nu mai mult de 12 luni de la data concedierii) veti primi indemnizatia de somaj de la data depunerii dosarului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
multumesc ptr raspuns d-le TUDOR.va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

primirea deciziei de concediere orber orber In data de 30 septembrie, dupa efectuarea celor 20 de zile de preaviz, urmeaza sa incetez activitatea la firma, deoarece postul meu a fost desfiintat.Am ... (vezi toată discuția)
Concediere-desfiintare post Q&A Q&A Buna ziua, Care sunt pasii pe care un angajator trebuie sa ii urmeze pentru a concedia un angajat datorita desfiintarii postului (pe motive ... (vezi toată discuția)
Somaj mihalinatt mihalinatt Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj? Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli. Multumesc (vezi toată discuția)