avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire garantie

buna ziua.luna trecuta am facut 6 luni de la data lichidarii de la fostul loc de munca si conform contractului de garantie trebuiau sa mi-o restituie.am facut cerere pe care am trimis-o prin fax,sun la firma dupa ceva timp si imi spune ca trebuia pe alt nr,trimit alt fax dupa care pana acum mi-au zis ca nu a iesit de la mapa.ieri m-am deplasat la firma sa depun cererea dar nu am fost lasat de catre seful pazei,datorita problemelor ce le-am facut anul trecut,inclusiv o aparitie la tv.a zis ca o duce personal,eu i-am cerut nr inregistrare dat fiind ca eram patit de anul trecut cand am depus cerere dupa cerere si pe urma ma intrebau daca am depus cerere ca ei nu gasesc nimic.am cedat pana la urma cu greu cand mi-a zis ca ma suna azi dupa 11 cu raspuns.bineanteles ca nu a sunat,m-am dus la firma si mi-a zis ca a iesit de la mapa doar ce era important si cum eu nu sunt..in sfarsit am cerut iar nr de inregistrare dar am fost refuzat din nou pe motiv ca firma nu da asa ceva.dupa ce am sesizat itm de 2 ori anul trecut,i-am sesizat si acum in legatura cu neachitarea tuturor drepturilor salariale respectiv 1 CM,CO 2008 + 2009 cat si nerestituirea garantiei.daca chem in jud firma pt garantie pot chema parte si itm pt faptul ca am sesizat de 2 ori faptul ca nu se respecta legea 22/1969 respectiv faptul ca garantia nu e depusa intr-un cont bancar pe numele titularului ci in casieria societatii, neluand nici o masura de sanctionare?
ieri am depus actiune de chemare in judecata cat si o cerere ptr asistenta juridica gratuita dat fiind ca nu realizez nici un venit...ce pot face ptr a urgenta intr-un fel procesul dat fiind ca are obiceiul de a nu trimite pe nimeni la primele termene..trage de timp ca sa aibe timp sa ia legatura cu avocatul meu...si la primul proces am patit la fel...pe care l-am abandonat pe final ptr ca nu mai avea nici un sens sa merg mai departe insa acum miza este mult mai mare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2010
lucian75, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie lucian75 lucian75 am avut contract de garantie la locul anterior de munca...sofer autocar..care spune ca se restituie garantia dupa 6 luni de la lichidare...s-au facut 6 luni.am ... (vezi toată discuția)
Sarcina cu bucluc veronica-t veronica-t Buna ziua ! Acum m-am intors de la serviciu unde am fost sa duc medicalul . De azi am vrut sa merg la munca dar tot nu au de lucru pentru mine. Colega mea ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre contract si realitate ContSters61100 ContSters61100 Buna ziua! M-am angajat la o mare firma producatoare de alimente si bauturi din Oradea (SC E.F. SA), ptr zona de nord a tarii. Am semnat contractul de munca in ... (vezi toată discuția)