avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare testament

o femeie in varsta de 83 ani a lasat mostenire, prin testament, toate bunurile, femeii de serviciu, fara ca familia acesteia sa stii. Acest testament a fost intocmit in baza unei adeverinte a unui medic psihologic de pe ambulatoriu. Rudele acesteia pot solicita anularea testamentului in aceste conditii??
Cel mai recent răspuns: Vio4 , utilizator 14:52, 25 Septembrie 2023
Soacra a murit acum un an socrul de 3 saptamani cand eres in viata a schimbat testamentul si la pus pe un nepot ..as vrea sa stiu ce drept are fica lui singurul copil.? Va multumesc

Vio4 a scris:

BIu;;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament Josephine_Morrani Josephine_Morrani Buna ziua, Situatie: D-na X, prietena de familie, lasa mostenire (prin testament autentic), personei Y un imobil. D-na X nu are rude rezervatare (parinti, ... (vezi toată discuția)
Mostenire iulianamaria iulianamaria Buna ziua. Am o intrebare. De un an de zile am grija de o batrana, care e si vecina cu mine. Tot acum un an, am fost impreuna la un notar si a semnat un ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin testament ASPAZIA ASPAZIA Mentionez ca sunt legatara universala a tuturor bunurilor mobile si imobile ale persoanei care m-a crescut. Am fost in tutela dansei pina la terminarea ... (vezi toată discuția)