Ce inseamna :a omis din greseala sa cerceteze vreunul dintre motivele de modificare sau de casare.?pe care as vrea sa-i invoc in cererea de contestatie in anulare?Pot invoca aceste motive pentru a cere revizuirea dosarlui:
1.Sentinta e scrisa cu numele meu de familie eronat
2Am dovada materiala ca eram lider de sindicat si nu am depus probele la dosar
3.invocarea art 62 alin 2 codul muncii coroborat cu art 74 din cm rezulta ca forma scrisa e obligatorie iar cerinta comunicarii scrise nu poate fi inlocuita cu cea verbala cum a motivat instanta in formularea motivarii recursului admis de partea intimata!
va rog sa ma ajutati..............:worthy:
Am castigat procesul pe fond pentru nerespectarea art.74 din CM iar recursul l-a formulat intimata si instanta de la curtea de apel i-a admis recursul ca fondat si a anulat sentinta de fond.Sentinta dispusa de curtea superioara contine numele meu eronat (numele nu e al meu doar prenumele corespunde)si dispune modificarea in totalitate a sentintei de fond
Intr-o cale de atac, instanta care judeca aceasta cale poate mentine sau poate schimba, in tot sau in parte, hotararea primei instantei.
Scrierea eronata a numelui dvs nu constituie motiv de contestatie in anulare, ci acest lucru se poate indrepta cu o cerere pentru indreptarea erorilor materiale.
Hotararea primei instantei si hotararea instantei de recurs nu sunt hotarari contradictorii ... instanta de recurs a constatat ca hotararea primei instante este nelegala si netemeinica , astfel incat a modificat-o in totalitate.
Motivele pentru exercitarea contestatiei in anulare sunt prevazute in art.317 - 318 C.proc.civ. si nu trebuie confundate cu motivele pentru care se poate cere revizuirea hotararii (art.322 C.proc.civ.).