Am cumparat un apartament intr-un bloc nou din 2008,la terminarea actelor am prelua cheile intre timp a intrat in apartament agentul imobiliar care m-a dus la apartament apartamentul era showroom si nu mai avea altul sa prezinte am aflat dupa 2 luni de pe internet dupa un video facut.Agentul imobiliar a spus ca imi cauta chiriasi faca a-mi cere vreun comision si sa-i accept scuzele si nu se va mai intampla.Am acceptat si am schimbat doar yala de jos si nu cea de sus.Mi-a gasit chiriasi si chiriasul a platit comisionul agentului imobiliar,mi-a dat avansul si plata pe o luna,i-am spus chiriasului ca de la yala de sus are cheie si cei care au contruit blocul dar se poate incuia usa cu yala de jos-e schimbata de mine si mi-a cerut a doua cheie care i-am dat-o.Dupa aproximativ 2 luni i-am dat telefon ca am probleme cu contul si nu pot intra in cont si ca imputernicita mea sa deschida altul si sa i se dea contul unde sa vireze bani,el mi-a spus ca a schimbat yalele amandoua ca poate intra cei care au contruit blocul si ca ei au deja o cheie si de frica sa nu dispara ceva din casa.Recunosc ca e vina mea ca nu am schimbat yala de sus dar e normal ca chiriasul sa schimbe yalele fara sa ma intrebe?Multumesc!