avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

cine poate inainta actele de divort
sotia a plecat de acasä si acum vrea sä divorteze eu o iubesc foarte mult si nu as-i vrea sä divortez totusi cät poate sä dureze un divort dacä eu nu sunt de acord
In primul rand nu ati dat prea multe date despre divortul dvs., respectiv daca aveti copii minori rezultati din aceasta casatorie sa nu.Apoi, trebuie sa stiti ca indiferent de pozitia dvs. procesuala , instanta va dispune desfacerea casatoriei dvs. in conditiile in care va constata ca relatiile de familie sunt grav si iremediabil vatamate iar convietuirea nu mai poate continua, sarcina demonstrarii acestor motive fiind a reclamantului, in speta sotia dvs.
Ca termen divortul poate dura cateva luni fiind de mare importanta si distanta stabilita intre termenele de judecata.
Oricum trebuie sa mai stiti ca insttanta poate lua act de impacarea partilor in orice faza procesuala a divortului, deci chiar si in apel si in recurs.;)
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
legal, puteti sa va prezentati la termen si sa spuneti ca nu sunteti de acord cu divortul ....moral, dragoste cu sila credeti ca se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie platit cand depun intampinare? ContSters172518 ContSters172518 Depun intampinare pentru respingerea cererii de divort al sotului meu,deoarece nu sunt de acord,adica nu exista motive temeinice pt desfacerea casatoriei ... (vezi toată discuția)
Poate divorta fara mine? ContSters199181 ContSters199181 Am si eu o intrebare dar pentru a putea primi un raspuns cat mai exact trebuie sa va povestesc pentru a ma face inteles.Am plecat din tara,in Italia acum o ... (vezi toată discuția)
Divort neimpartasit ivanflorentina50 ivanflorentina50 m-am saturat sa tot astept sa se intoarca.asteptind am avut chiar si o depresie.chiar daca e plecat de 3saptamini nici pina azi nu a bagat actele de divort.ce ... (vezi toată discuția)