avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune - cum? unde?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune - cum? unde?

succesiunea se poate face la orice cabinet notarial vreau eu? in orice oras?
ce acte am nevoie pt succesiune? precizez ca sunt unica mostenitoare.
unde imi foloseste aceasta succesiune? la ce?
multumesc
Cel mai recent răspuns: geomih , utilizator 16:34, 3 Iunie 2010
e relativ raspunsul la intrebarea care mi-ati adresat-o. nu stiu ce sa zic din acest pct de vedere. eu inclin ca nu din pct de vedere medical, in rest nu ma pot pronunta. nu vreau sa mint. depinde ce inseamna aceasta intretinere. mama avea pensie buna, indemnizatie de handicap si bani in banca. deci financiar nu cred ca era nevoie de intretinere.
Din pct de vedere medical nu cred ca au avut grija de ea pt ca mama era bolnava cu un picior amputat din cauza diabetului - gangrenei, iar acum la al doilea picior a ajuns la spital cu gangrena pina sus la picior , i-a fost amputat de sus dar degeaba, gangrena a urcat si ea a murit. Parerea mea e ca trebuia dusa mai repede la spital. Cind le-am spus au zis ca nu o pot obliga, ca nu e copil mic. pe linga asta chiar daca medicul ia interzis cu desavirsire tigarile, ei ii cumparau tigari tot timpul.
alte bunuri nu stiu sa fi avut decit un cont in banca poate pt acela imi trebuie succesiunea?
dar in legatura cu intretinerea as putea introduce actiune in instanta pt anularea/rezilierea acelui contract? am sanse?
multumesc
da, pentru contul din banca aveti nevoie de certificatul de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere ptrclavinia ptrclavinia o persoana a facut contract de intretinere cu o familie , deci dupa ce moare persoana respectiva, apartamentul - obiectul contractului va deveni a familiei ... (vezi toată discuția)
Succesiune utilizator1973 utilizator1973 Buna seara, In urma decesului sotului meu, va rog sa ma ghidati in legatura cu succesiunea: apartament dobandit de sot inaintea casatoriei; mentionez ca avem ... (vezi toată discuția)
Act de partaj voluntar cu uzufruct viager cipriang4s cipriang4s Buna ziua,numita C M. a incheiat un Contract de partaj voluntar prin care ia lasat casa unui nepot cu instituirea uzufructului viager!Nepotul nu a ingrijito pe ... (vezi toată discuția)