avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termene de depunere cereri reconventionale si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termene de depunere cereri reconventionale si propunere probe

CARE ESTE TERMENUL LEGAL DE DEPUNERE A UNEI CERERI
RECONVENTIONALE ?

SI DACA SE POATE DEPUNE LA AL TREILEA TERMEN DE LA INCEPUTUL PROCESULUI SI TOTODATA DACA SE MAI POT PROPUNE PROBE ?

VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: age25mrd , utilizator 14:02, 17 Septembrie 2024

Dacă am primit o recomandata și bănuiesc ca este o citație de la tribunal (adică cineva m - a dat în judecata civil), și NU o ridic de la posta adică NU am luat la cunoștință, ce se intampla?
romeosuceava a scris:

CARE ESTE TERMENUL LEGAL DE DEPUNERE A UNEI CERERI
RECONVENTIONALE ?

SI DACA SE POATE DEPUNE LA AL TREILEA TERMEN DE LA INCEPUTUL PROCESULUI SI TOTODATA DACA SE MAI POT PROPUNE PROBE ?

VA MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - respingerea cererii de efectuare a unei expertize lolo0112 lolo0112 buna ziua. am fost chemat in judecata pt [u]stabilirea masei succesorale, a mostenitorilor si intabularea in cf a drepturilor de proprietate[/u] , in cotele ... (vezi toată discuția)
Intrebari obiectiuni/lotizare - expertiza topocadastrala ChristinaL ChristinaL Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari privind solutionarea unei iesiri din indiviziune/dezbatere masa succesorala. Masa cuprinde un teren care a fost ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala in litigiu de munca? nicusorilinca nicusorilinca buna seara intr-un litigiu de munca, in care eu, ca reclamant, am cerut anularea deciziei de incetare a raporturilor de munca, prin demisie, deoarece am ... (vezi toată discuția)