avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... modificari Legea 31/1990,despre lichidari
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

modificari Legea 31/1990,despre lichidari

Buna dimineata colegi lichidatori si nu numai .
Ce puteti spune despre OUG 43/2010 din mai 2010, cu modificarea art.260 din Legea 31/1990 ?
Stiti de cand intra in vigoare aceste prevederi ?
Pentru sentintele cu numiri date inainte de aceasta ordonanta se aplica aceasta ordonanta cu lichidarile in maxim 12 luni,si raport la 60 de zile si la 6 luni de la numiri ,sau se aplica tot prevederile vechi cu 3 ani la lichidari?Desi,cunosc ca legea nu se aplica retroactiv ci numai actelor ulterioare emiterii ei , m-a bagat cineva ,,in ceata " si nu stiu care e varianta buna la aceasta problema.
Si inca o problema.
Pentru numirile de la Tribunal ca lichidator,daca pe incheiere este stampila ,,conform cu originalul" mai trebuie acestea legalizate cu taxa de timbru de 2 lei respectiv 0,15 lei,pentru a fi valabile si decontate din fondul de lichidare ,sau sunt valabile asa ?
Va multumesc frumos .
Marius Bote .
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 13:54, 22 Iunie 2011
multumesc pentru informatiile oferite=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare societate DOMI.C DOMI.C CONFORM LEGISLATIEI RO, CAT TIMP DUREAZA DE LA DEPUNEREA DOSARULUI DE LICHIDARE PANA LA RADIEREA SOCIETATII? MULTUMESC (vezi toată discuția)
Dizolvare s.a. ENGFULL ENGFULL dizovare fara lichidare ..... ce reprezinta ? ce lege reglementeaza procedura dizolvare cu lichidare ...... - // - care este diferenta intre aceste 2 ... (vezi toată discuția)
Procedura de lichidare a unei societati voluntar Alinbv08 Alinbv08 As dori sa stiu si eu minim 4 motive prin care se poate intra in lichidare cu o firma cu actionariat voluntar? (vezi toată discuția)