avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reangajare dupa pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reangajare dupa pensie de invaliditate

buna ziua, ma numesc manea nicolae si am si eu urmatoarea problema:
ma aflu la pensie de invaliditate de 10 luni si peste 2 luni trebuie sa merg la revizuire;
daca la revizuire m-i se spune ca sunt apt de munca (mai am tratament de facut cu citostacice 1 an) angajatorul unde am lucrat este obligat sa ma reangajeze ? daca da tot in functia in care am fost sau pot cere schimbarea locului de munca(daca medicul expert spune acest lucru), daca schimb locul de munca voi avea salariul care l-am avut pina sa ma pensionez sau salariul aferent locului unde ma va angaja?
daca dupa angajare voi face recadere mai am dreptul la concediu medical sau trebuie sa treaca o perioada de timp de la angajare?
sper ca cineva va putea sa ma ajute si pe mine si va multumesc din tot sufletul.

cu stima
Cel mai recent răspuns: nicolae242 , utilizator 17:52, 5 Iunie 2010
VA MULTUMESC FOARTE MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca conf. art.56 lit c cm Antoanela Geaman Antoanela Geaman Supun atentiei dvs. urmatoarea problema. Salariatei X i se inceteaza cim conform art.56 lit c) fara a avea comunicata deciza de pensionare pentru ... (vezi toată discuția)
Pensionare revizuibila roxxzzy roxxzzy Ce este pensionarea revizuibila. Cand ai un astfel de angajat cum faci suspenzi contractul de munca sau il incetezi? (vezi toată discuția)
Modificare art 56 lit.d din codul muncii dorutza33 dorutza33 Buna ziua, Art.56 lit.d din Codul Muncii (modificat prin Legea 49/2010) se aplica si in cazul persoanelor cu CIM pe perioada nedeterminata care cumuleaza ... (vezi toată discuția)