avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru viol.inainte sa plece,a facut dus,si si eu la fel.ce pot sa patesc?poate demonstra ca eu am fost viocel care sa culcat cu ea??eu nu am recunoscut ca a facut sex cu mine.plangerea a fost depusa dupa doua ore,.am spus ca poate sa culcat cu altcineva.intre timp am facut rost de un bilet de la zoo,in care scrie ora lacare am fost cu ea.la politisti am declarat ca am fost la zoo.
interventie moderator

Domnilor , observ ca din nou s-au iscat neintelegeri intre dvs. Va rog ca pe viitor sa incercati a nu mai deturna discutia de la subiectul sau initial si daca doriti sa polemizati pe teme colaterale unei discutii sa deschideri topicuri separate. Va multumesc.
Considerind ca userul care a postat subiectul este deja lamurit, imi rezerv dreptul, de a inchide aceasta discutie. O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)
Nesimtire Plesa Maria Plesa Maria buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat ... (vezi toată discuția)
Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)