avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru viol.inainte sa plece,a facut dus,si si eu la fel.ce pot sa patesc?poate demonstra ca eu am fost viocel care sa culcat cu ea??eu nu am recunoscut ca a facut sex cu mine.plangerea a fost depusa dupa doua ore,.am spus ca poate sa culcat cu altcineva.intre timp am facut rost de un bilet de la zoo,in care scrie ora lacare am fost cu ea.la politisti am declarat ca am fost la zoo.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

r.gabi a scris:

Haideti,nu mai interpretati in mod denaturat,afirmatiile unora dintre noi,numai ca sa va postati rationamentele "sui generis"
Nu la aceasta m-am referit si ati inteles bine,insa ca de obicei sunteti previzibil,ca si atunci cand "visati"
Nu exista niciun element care sa demonstreze ca ,cercetarea s-ar fi desfasurat incorect,iar pe de alta parte,nu stiu ce conteaza mai mult,faptul ca ai bani si iti cumperi un alibi sau faptul ca un parinte este avocat,fost magistrat.
Incercati sa mai ademeniti un client,dar nu aveti sanse !

La cat de pretentios sunt la bani pentru angajare cam greu sa ademenesc pe cineva. Nu am pledat niciodata pentru onorarii mici aici pe forum doar ca sa pozez intr-un tip de treaba.Consider ca avocatul trebuie sa fie platit si nu sa ia un proces doar ca sa nu il ia alt coleg.Sunt insa procese si procese...

Problema este ca nu prea stiti cum merge treaba in practica si in loc sa va referiti la chestiunea in sine in mod obiectiv trageti concluzii gresite.

Cel mai greu este raspunzi cand nu ai ce !
Eu stiu cum gandesc avocatii in realitate si stiu mult mai multe lucruri despre aceste aspecte.
In Romania cel mai bine le merge celor cu procese multe si usoare.
Se practica din cate am vazut acelasi onorariu indiferent de complexitatea cauzei.
Am mai auzit ca unele procese penala sunt la acelasi pret cu divorturile simple.Imi pare paradoxal asa ceva, dar sunt convins ca dvs. considerati normal asa.
Asadar, chiar nu mai am ce sa raspund.:wave:

Eu stiu cum gandesc avocatii in realitate si stiu mult mai multe lucruri despre aceste aspecte.
Se practica din cate am vazut acelasi onorariu indiferent de complexitatea cauzei.
Am mai auzit ca unele procese penala sunt la acelasi pret cu divorturile simple.Imi pare paradoxal asa ceva, dar sunt convins ca dvs. considerati normal asa.

Multumesc pentru sinceritate,desi a fost greu sa obtin acest moment =D>

Oricum sunteti in situatia unei crainnice cunoscute la o emisiune de stiri care discutand cu un ministru prin telefon,in urma unui eveniment ii pune cu nonsalanta intrebarea:
"Si eu ce sa va mai intreb acuma ?"

Parerea mea despre acest raspuns ca si despre multe altele aidoma=:offtopic:

Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2010
Radu Gabrian, Mediator
ce urat v-a facut-o asteas femeile...ati scapat usor pe langa alte cazuri....care...masculii au venit tabaciti pe la parchet la ordinile femeilor :))))))))))))))))))))))))))))))))) domne m-au batut prietenii ei....vedeti si d-voastra acum..greseala e ca ati declarat ca nu ati facut....desi ea merge la doctori si asta va demonstra contrariul....
r.gabi a scris:

Multumesc pentru sinceritate,desi a fost greu sa obtin acest moment =D>

Oricum sunteti in situatia unei crainnice cunoscute la o emisiune de stiri care discutand cu un ministru prin telefon,in urma unui eveniment ii pune cu nonsalanta intrebarea:
"Si eu ce sa va mai intreb acuma ?"

Parerea mea despre acest raspuns ca si despre multe altele aidoma=:offtopic:

Singura problema pe care nu ati inteles-o este ca eu gandesc altfel.Dar, suntem in Romania si ar trebui sa procedez asa cum se gandeste si cum se procedeaza...
Deocamdata imi mentin acest mod de a gandi.
Referirile mele vizau tocmai faptul ca ceea ce este de calitate costa.
Insa in Romania calitatea nu prea mai are valoare...nu prea mai este apreciata de oameni...pentru ca toti cred ca se pricep la drept, dar in realitate...nu este asa...
Doar instantele penale mai apreciaza asa ceva...calitatea apararii...pentru ca ele inteleg...

Alte discuții în legătură

Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)
Nesimtire Plesa Maria Plesa Maria buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat ... (vezi toată discuția)
Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)