@ardelean petrica, Luni, 7 Iunie, ora 19:30 a scris:
pentru ca m-am speriat ca mama sa e magistrat,si imi trebuia un alibi.cred si eu ca nu am facut bine.
@ardelean petrica, Miercuri, 9 Iunie, ora 17:48 a scris:
nu m-am speriat deloc, sunt o grmada de cai sa scapi,daca ai bani
Altfel spus, nu mai recunoasteti nici ca ati fost speriat…
Veti deveni medic? :stunned: Pai… ce-o sa faceti daca nu va puteti tine pantalonii pe dv? Pacientii au “obiceiul” de a se "atasa" de medicul care ii trateaza… Si n-o sa mai puteti spune “da, cu placere, va servim” – ati incalca (si) codul deontologic. Dar, cu bani… vorba ceea…
De ce sa nu mai fiti “libertin”? Poate ar trebui doar sa aveti grija si sa nu mai credeti ce spun fetele, cum ca va plac… Poate vor doar sa va faca rau… Sau, poate chiar va plac fetele, dar nu vor sa se culce cu dv "din prima" iar dv nu intelegeti de ce si atunci vreti - prin orice mijloc - sa fie "din prima".
[EDITAT] nu am fortat fizic pe nimeni sa faca sex cu mine.una e manipularea psihologica si una e abuzul de forta.va multumesc.am inteles ca cse pedpseste si manipularea psihologica,dar cum se poate demonstra?si din cate mi-a spus avocatul,voi ajunge in instanta ca parte vatamata,iar mama fetei si fata+politistii care m-au batut,ca inculpati.au fost multi martori,au facut circ mare.eu eram singur si nu am opus rezistenta.unii au si filmat pe telefon.in fine.voi tot o sa ziceti ca eu o sa intru la racoare.
Exista persoane cu tare psihice serioase ,care pot manipula si manipuleaza,iar acestea in general,datorita norocului sau a lipsei de curaj a semenilor scapa de o evaluare de specialitate.
Aceasta evaluare poate interveni oricand si din varii motive.
Va mai scoateti la iveala,o "calitate",aceea de manipulator si nu orice manipulator de rand,ci unul"scolit".
Ati reusit sa ma "impresionati la maximum",dar totusi nu ma simt delolc stanjenit sa afirm ca vanitatea va va crea mari inconveniente.
Cat priveste tratamentele este bine sa le incercati ,in primul rand, pe cei care v-au ajutat in "activitate" s-ar putea sa le faceti si sa va faceti un bine.
Oricum replicile dvs nu fac altceva ,decat sa va devoaleze personalitatea care daca poate fi discordanta numai niste medici adevarati se pot pronunta.
eu nu am de gand sa ma mai cert cu nimeni pe acest forum.am raspuns provocarilor voastre si nu imi sta in fire.acum nu stie cine e mai rau,provocatorul sau cel ce da valoare provocarii.cred ca primul e rau ial al doilea se ia dupa el.nu am avut de gand sa va impresionez,speriam sa ma impresionati dmv. cu niste sfaturi inteligente,dar am observat pe parcurs ca nu pot sa cer mai mult si m-am lasat in valul de nulitate prezentat de multi pe acest subiect.in afara de unul care gandeste.personalitatea mea este schimbatoare in functie de dorintele mele.nu puteti sa stiti mare lucru pe un forum.un om inteligent stie este ca si un cameleon.poate chiar auma v-am manipulat.si v-am facut sa imi aratati ce poate un singur neuron.nu ma ajutat nimeni.in speranta ca vor inceta atacaurile,va doresc o seara gandita.
@ardelean petrica – sau @dunca vasile – cred ca nu ati invatat mare lucru pe la cursurile urmate…
Ati “dat din casa” cam prea mult, povestind cine sunteti si ce faceti… Aceasta daca nu v-ati asumat identitatea unei alte persoane – si nu avem dovezi nici pro nici contra: avem doar cuvantul dv… :slap: (era sa scriu "de onoare" )...
Presupunand ca sunteti cine spuneti… adica… nu sunteti un “om de nimic”, ci doar unul acuzat de diverse infractiuni sexuale… Pentru cineva care a facut cursuri de programare neurolingvistica… :yawn: ne-ati aratat doar ca sunteti narcisist si ne-ati spus despre dv ceea ce nu ne intereseaza, de fapt… Poate, doar pe un eventual judecator, cand “individualizeaza” pedeapsa…
Sigur ca sunteti nevinovat! Ar fi culmea ca acum sa mai creada cineva ca ati comis anumite fapte cu intentie - fie aceasta directa sau indirecta! Chiar de-ati fi vinovat, randurile pe care le-ati scris pe forum v-ar ajuta in fatza oricarei instante!
Apoi, dv ati crezut ca va certati… cand, de fapt, era o chestiune de… “argumente pro si contra”… Cu cine v-ati certat, de fapt? :-/ Ca nimeni nu s-a certat cu dv!