avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru viol.inainte sa plece,a facut dus,si si eu la fel.ce pot sa patesc?poate demonstra ca eu am fost viocel care sa culcat cu ea??eu nu am recunoscut ca a facut sex cu mine.plangerea a fost depusa dupa doua ore,.am spus ca poate sa culcat cu altcineva.intre timp am facut rost de un bilet de la zoo,in care scrie ora lacare am fost cu ea.la politisti am declarat ca am fost la zoo.
r.gabi a scris:

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Trope, faptul ca manipuleaza nu inseamna ca este violator.
Atata timp cat nu exista probe pentru viol in sensul legii penale omul se bucura de prezumtia de nevinovatie.
Este greu sa fie cu adevarat viol ceea ce s_a intamplat.
Nici mie nu imi plac violatorii dar userul nu cred ca este violator.

Intr-adevar dl.avocat,are dreptate,probele nu indica savarsirea unui viol,dar aceste probe le cunoastem doar de la user,numai in interpretarea sa.
Pe de alta parte,cercetarea penala ar putea scoate la iveala situatii noi,in favoarea sau in defavoarea user-ului,dar minciuna si "aranjamentele",coroborate cu o vanitate exacerbata,ii pot fi oricand in defavoare.

Orice vanitate ar avea nu inseamna ca este vinovat de viol.Insa, violatorii au probleme psihice si adesea recidiveaza...
De aceea se si aplica pedepse mari...
Totusi, userul nostru se pare ca nu are astfel de probleme psihice.
In general, atunci cand exista suspiciuni de viol lucrurile cam scapa de sub control.Atitudinea organelor este agresiva si se incearca chiar obtinerea de declaratii cu diferite promisiuni...
Faptul ca mama fetei este magistrat este ceva in plus care imi starneste dubii...
E clar ca nu exista probe impotriva userului nostru...
ardelean petrica a scris:

mama fetei a venit si a spus ``dati o corectie buna``.am facut plangere si impotriva ei.,atat la barou cat si la politite. am facut plangere pentru ca ma dat la politie aiurea.

E avocat toata ziua. Nu magistrat.
cu tot respectul si consideratia,domnul lascoshi trateaza subiectul pur pe cauza si nu deviaza de la subiect.asta ati fi putut sa fecti toti.

am spus ca intr-adevar,nu am facut bine,folosindu-ma de studiile mele,pentru a face ``rau`` oamenilor.am inmcalcat normele de etica si morala si m-am injosit.cu toate acestea,am invatat foarte multe din aceste experiente.
fie ca ma credeti sau nu,uneori te lasi dus de val,cand o fata iti propune anumite chestii.cazul minorei de 14 ani,care arata foarte matura.acestea doua sunt singurele experiente cu fete,in afara de fetele cu care am avut relatii lungi.
cred ca se cuvine sa imi cer scuze pentru cuvintele si atitudinea imorala pe care am avuto pe acest forum.desi v-ti facut o parere proasta despre mine,eu nu sunt asa,si nici anturajul meu nu e asa.fac voluntariat 16 ore pe smurd,zilnic,cred ca asta inseamna ca vreau sa ajut oameni.

aveti dreptate ,mama fetei a fost magistrat ,iar acum e avocat.a fost presedinta tribunalului.

doresc sa imi cer scuze inca odata,mai ales domnului r.gabi.
totusi,avand in vedere ca sunmteti un om cu studii,cred ca era mai logic sa nu adresati cuvinte ofensatoare,si sa demonstrati o capacitate maievoluata.

va multumesc,si o sa va scriu cum merge ancheta.am inteles ca voi fi scos de sub uramarire penala.sper sa fie asa.
Chiar daca este avocat poate avea relatii mari...
Faptul ca a fost magistrat poate conta cand e vorba de aspecte persoanale.
Cine stie ce i-a zis fata mamei sale...
Abuzurile pot avea loc in Romania.Poate ca userul a avut noroc...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Chiar daca este avocat poate avea relatii mari...
Faptul ca a fost magistrat poate conta cand e vorba de aspecte persoanale.
Cine stie ce i-a zis fata mamei sale...
Abuzurile pot avea loc in Romania.Poate ca userul a avut noroc...

Abuzurile au uneori loc,dar aici nu este cazul sa vorbim depre ce previzionam noi.
Daca exista pana acum un abuz in cercetare,user-ul putea fi arestat.
Dar de multe ori vorbim,fara sa gandim sau avem tendinta sa facem "pe Mama Omida"

Alte discuții în legătură

Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)
Nesimtire Plesa Maria Plesa Maria buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat ... (vezi toată discuția)
Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)