avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru viol.inainte sa plece,a facut dus,si si eu la fel.ce pot sa patesc?poate demonstra ca eu am fost viocel care sa culcat cu ea??eu nu am recunoscut ca a facut sex cu mine.plangerea a fost depusa dupa doua ore,.am spus ca poate sa culcat cu altcineva.intre timp am facut rost de un bilet de la zoo,in care scrie ora lacare am fost cu ea.la politisti am declarat ca am fost la zoo.
donule avocat Lascoshi.cu tot respectul si consideratia,sunteti un avocat adevarat,care face orice ca sa isi apere clientii.asta am observat de pe forum.in rest,majoritatea ar fi dorit sa intru la inchisoare,vinovat sau nu.in plus,un avocat trebuie sa ma apere nu sa ma acuze. Nu am putut sa mai postez,deoarece am fost retinut pentreu cercetari,dupa care am fost eliberat pe motic ca nu sunt pericol social.am formulta deja o plangere penala [entru retinere abuziva,am facut greva foamei pana astazi dimineata ce am fost eliberat si am socs certificat medicolegal,pentru ca am fost batut.,in curtea politiei,fapta vazuta de peste 5 martori,pe care i-am scris in declaratie. mama fetei a venit si a spus ``dati o corectie buna``.am facut plangere si impotriva ei.,atat la barou cat si la politite. am facut plangere pentru ca ma dat la politie aiurea.

acum am sa cer daune si sper sa fie si pedepsita penal,deoarece nu exista nici o proba impotriva mea.am dat o noua declaratie in care am recunoscut tot,si ca am mintit deoarece am fost speriat si amenintat,iar despre proba video de la zoo,am zis ca nu o mai am. un avocat buna,ma ajutat,un avocat care isi apara clientul ,la fel ca si domnul Lascoshi.
pentru r.gabi. nu atinteles problema.ce vina am eu,daca fetele vor sa faca sex cu mine.nici macar nu le propun.in ziua de astzi fetele sar pe baieti.intr-adevar,am cina sa ma ajute,doar ca nu vreau sa apelez prea des la ei.defapt,banul ma juta.intelegeti?nu stiti cum sunt fetele,ar face orice sa aiba ca iubit baiatul pe care il place.la psiholog nu am sa ma duc,deoarece sunt altii cu probleme care trebuie sa mearga.si daca as vrea ,as putea sa scap de nenumarate ori,as putea chiar sa violez fete pe bune si sa scap.atunci as avea nevoie de psiholo,poate psihiatru.
Da, este foarte posibil sa nu existe probe in acuzare.
Daca ar fi existat astfel de probe ati fi fost arestat preventiv.
A sosit rezultatul de la IML?

avocat Claudiu Lascoschi
Intervin si eu in discutie pentru ca mi se pare enervanta,..putin spus atitudinea acestui cavaler pe cal alb..dupa care mor femeile de placere cu siguranta, de asta si merg la politia sa il reclame..ca sa il mai vada macar o data.e trist daca ganditi in felul asta..dar sunt convinsa ca intr-o zi cu tot talentul pe care banuiti ca il aveti..de cuceritor innascut o sa vi se innece corabiile!
Stiti vorba cu ulciorul nu?
Stiti cum au patiti si vedetele internationale, nu? Credeau ca daca au bani si faima mor femeile dupa ei , si daca una din ele ii refuza li se parea ca e o gluma..dar in cele din urma au ajuns si ei sa fie "murdariti" prin media si chiar sa li se faca dosare penale!

Este ff posibil sa aveti admiratoare..pentru fizicul dvoastra poate sau pentru bani..dar pentru felul cum ganditi, actionati in mod sigur nu!
Si cum li se spune femeilor frumoase "frumusetea e trecatoare" la fel vi se poate spune si dvoastra "presupusele dvoastre calitati sunt fie imaginare.fie induse"!

[EDITAT]
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
ContSters20980, utilizator
@avocat_lascoschi@yahoo.com,
@adrian petrica, alias @dunca vasile, tocmai a scris ca a fost arestat preventiv dar eliberat deoarece nu e considerat “pericol public” si nu pentru ca nu ar exista probe impotriva lui.
Apoi, daca ati fi citit, ati fi stiut ce zice autorul mesajului ca scrie in certificatul IML.

@adrain petrica – sau @dunca vasile? – or “sari” fetele pe dv, dar cum se face ca – de cate ori sare vreuna pe dv – mereu aveti probleme cu politia?

La modul in care scrieti incep sa cred ca doar va imaginati ca fetele “dau pe spate” dupa dv. Sau nu aveti mai mult de 16-17 ani daca puteti lua in ras acuzatii ca cele de viol sau ca ati intretinut relatii sexuale cu minore – in public… Chiar daca veti fi considerat nevinovat asemenea acuzatii vor plana asupra dv si oamenii vor incepe sa gandeasca la un moment dat: “dar daca e violator, totusi, si a scapt numai pt ca parintii lui au bani?” Si, la un moment dat, va veti trezi cam… izolat.

Sigur ca orice om sanatos la cap doreste sa stie un violator dupa gratii… DACA se dovedeste ca este. Mai devreme sau mai tarziu DACA este cazul violatorul va fi dovedit.

Nici o persoana care a scris in acest topic nu va doreste la inchisoare nevinovat – dar minciunile pe care le-ati spus arata ca nu sunteti tocmai cinstit – ca om, in general… V-a fost frica? Hm… Mai ganditi-va la alt motiv pt care ati mintit…

Pe forum nu sunteti clientul nimanui… Pe forum orice avocat are dreptul sa analizeze problema sub toate aspectele si – da! – chiar are dreptul sa nu va apere… Iar cei care ar dori sa va apere ar trebui sa stie adevarul, nu sa spuneti ba ca e alba, ba ca e neagra si apoi sa va plangeti ca nu v-au aparat cum trebuie…

Alte discuții în legătură

Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)
Nesimtire Plesa Maria Plesa Maria buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)