avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru viol.inainte sa plece,a facut dus,si si eu la fel.ce pot sa patesc?poate demonstra ca eu am fost viocel care sa culcat cu ea??eu nu am recunoscut ca a facut sex cu mine.plangerea a fost depusa dupa doua ore,.am spus ca poate sa culcat cu altcineva.intre timp am facut rost de un bilet de la zoo,in care scrie ora lacare am fost cu ea.la politisti am declarat ca am fost la zoo.
Daca se va inainta dosarul spre instanta, veti cere stramutarea procesului, avand in vedere profesia mamei fetei. Din punctul meu de vedere este bine ca ati contraatacat. Insa cred ca mai bine nu recurgeati la povestea cu zoo. Adevarul e intotdeauna cea mai buna minciuna, asta recomand mereu clientilor mei care sunt (par?) nevinovati.
va multumesc mult.asta mi-a spus si avocatul meu.aveti perfecta dreptate.acum cu proba apeleului telefonic si martorii,sigur o sa ies bine.va multumesc.
dunca vasile a scris:

discutia cu ea in care ma hartuieste a fost pusa pe interfon,si au auzit mai multi martori care deja au data declaratie cu tot ce au auzit.mama fetei este magistrat.a mai avut contacte sexuale si cu alti baieti pe care ii stiu si i-am chemat sa marturiseasca.la zoo am fost intr-adevar,dar cu o ora inainte.am cerut de la zoo o proba video de la intrae si cu putin noroc si bani am rusit sa o obtin cu data si ora in favoarea mea,si un martor care ma vazut acolo.am depus asrazi o plangere penala pentru denunt calomnios si hartuiere telefonica,amenintari.

Probe vor fi chiar daca ati facut sex protejat.Fata a mers imediat la IML.
De ce sustine ea ca a fost viol?
O amenintare cu o arma alba nu lasa urme si totusi este ...viol...
Dupa ce soseste expertiza IML veti fi din nou audiat...si in functie de probe sa fiti retinut.
Sa strangeti bani pentru orice eventualitate si pentru o eventuala propunere de arestare preventiva.
Daca se va admite propunerea de arestare greu veti mai fi pus in stare de libertate...
Parerea mea este ca adevarul este undeva la mijloc.De ce a apelat user-ul la filmarea de la zoo si zice ca a intrat in posesia acestei inregistrari cu putin noroc si niste bani.Hai domne sa fim seriosi.Oricum e treaba lui daca spune exact adevarul.Succes.
Problema nu este ca spune sau nu adevaral.Relevant pentru ancheta penala este daca a fost sau nu viol in sensul legii penale.
Pentru viol se aresteaza acuzatul...pana la finalizarea procesului.
Pedepsele sunt undeva pe la 7 ani...

Alte discuții în legătură

Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)
Nesimtire Plesa Maria Plesa Maria buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat ... (vezi toată discuția)
Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)