avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru viol.inainte sa plece,a facut dus,si si eu la fel.ce pot sa patesc?poate demonstra ca eu am fost viocel care sa culcat cu ea??eu nu am recunoscut ca a facut sex cu mine.plangerea a fost depusa dupa doua ore,.am spus ca poate sa culcat cu altcineva.intre timp am facut rost de un bilet de la zoo,in care scrie ora lacare am fost cu ea.la politisti am declarat ca am fost la zoo.
la 2 ore si ceva.au venit dupa mine acasa.
Nu inteleg ce rost avea sa depuna plangere pt viol daca sunteti nevinovat.Ce zicea politia ca ati facut?
ardelean petrica a scris:

da,asa,e.am aflat dupa aceea ca mama sa e magistrat.ce sa fac daca toate fetele ma plac?sa nu fac sex cu niciuna?cu aia de 14 ani,de unde sa stiu cati ani are?am aflat dupa.va nunt ca expertiza ginecologica a iesit in favoarea mea.domnul legist,a scris ca nu se poate dovedi mare lucru,din ce mi-a spus avocatul si ca e virgina.am intrebat cu Dumnezeu e virgina,si mi-a spus ca unele femei au himenul mai in spate si e greu de deflorat,unele raman virgine toata viata.uh,ce noroc.nu pot sa cred

Se pare ca exista premizele existentei unor altfel de probleme, care ar putea fi de competenta medicinei
Modul de abordare de mai sus este relevant cu privire la "personaliatea" dvs.
Este posibil sa va invete cineva cum sa procedati,mai ales ca se pare ca aveti"antecedente" in savarsirea unor astfel de fapte.
Este posibil datorita lipsei de probe sa mai scapati o data,dar sa nu uitati ca mi devreme sau mai tarziu,daca continuati,este posibil sa nu mai aveti noroc si mergeti intr-un loc "mult mai racoros"
Daca sunteti sincer cu dvs insuva, cred ca ar trebui sa vizitati cel putin un psiholog
Nu stiu de ce dar impresia ca nu mai vb decit de un invinuit am impresia ca s-au implicat mai multi prieteni in asa zisul viol sau poate ca aceasta fapta chiar a avut loc si baietii nu stiu cum sa o scalde .A se vedea ce a scris in primul msj publicat pe forum in care zice ca a dat o alta declaratie in fata politiei.Cu siguranta vrea sa
isi schimbe declaratia.Toata stima si consideratia ptr orice persoana care vrea sa lamureasca o problema cu ajutorul acestui forum dar mai sint si alte persoane care cer sfaturi dubioase.Deci forumul este ptr . a ajuta oamenii care intradevar se lovesc de anumite probleme dar ce sa facem PADURE FARA USCATURI NU SE POATE.Oricum daca a apelat la forum ptr. a face niste smecherii e problema lor deja eu nu mai vb. de un invinuit ci de mai multi .Asta e parerea mea . Pa si sa auzim de bine.
Si de unde stiti dvs. ca este vinovat de viol?Pare sa fie vinovat din cauza ca a mintit dar simplul fapt ca a mintit nu constituie infractiune...

Alte discuții în legătură

Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)
Nesimtire Plesa Maria Plesa Maria buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat ... (vezi toată discuția)
Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)