ardelean petrica a scris:
da,asa,e.am aflat dupa aceea ca mama sa e magistrat.ce sa fac daca toate fetele ma plac?sa nu fac sex cu niciuna?cu aia de 14 ani,de unde sa stiu cati ani are?am aflat dupa.va nunt ca expertiza ginecologica a iesit in favoarea mea.domnul legist,a scris ca nu se poate dovedi mare lucru,din ce mi-a spus avocatul si ca e virgina.am intrebat cu Dumnezeu e virgina,si mi-a spus ca unele femei au himenul mai in spate si e greu de deflorat,unele raman virgine toata viata.uh,ce noroc.nu pot sa cred
Se pare ca exista premizele existentei unor altfel de probleme, care ar putea fi de competenta medicinei
Modul de abordare de mai sus este relevant cu privire la "personaliatea" dvs.
Este posibil sa va invete cineva cum sa procedati,mai ales ca se pare ca aveti"antecedente" in savarsirea unor astfel de fapte.
Este posibil datorita lipsei de probe sa mai scapati o data,dar sa nu uitati ca mi devreme sau mai tarziu,daca continuati,este posibil sa nu mai aveti noroc si mergeti intr-un loc "mult mai racoros"
Daca sunteti sincer cu dvs insuva, cred ca ar trebui sa vizitati cel putin un psiholog