avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viol

buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru viol.inainte sa plece,a facut dus,si si eu la fel.ce pot sa patesc?poate demonstra ca eu am fost viocel care sa culcat cu ea??eu nu am recunoscut ca a facut sex cu mine.plangerea a fost depusa dupa doua ore,.am spus ca poate sa culcat cu altcineva.intre timp am facut rost de un bilet de la zoo,in care scrie ora lacare am fost cu ea.la politisti am declarat ca am fost la zoo.
Asta poate dupa ce isi dovedeste nevinovatia in viol.
Cred ca acum trebuie sa-si canalizeze toata atentia la invinuirea care i se aduce, apoi se poate gandi la contraatac.
Fiti sigur ca nici un procuror nu va inghiti asta pana la dovedirea nevinovatiei userului.,
mda, probabil aveti mai multa practica pe penal decat mine, eu fac si recomand totdeauna "contraatacul" concomitent.
Daca sexul s-a desfasurat protejat,daca ati facut amandoi dus ,imediat dupa consumarea raportului sexual si nu se pot constata nici urme de deflorare recenta sau de violenta pe corpul fetei nu aveti de ce sa aveti teama.
Cu privire la alibiul gasit,am dubii .
@procmarci a scris:
Pentru a dovedi un viol, in primul rand se va cere un certificat medical, pentru ca viol inseamna relatii sexuale intretinute cu violenta.

Sublinierea imi apartine si la aceasta propozitie ma refer: chiar?! :D

@procmarci a mai scris:
Daca sunteti sigur ca ea nu va putea demola alibiul cu Zoo si ca nu a facut nici un examen medical in primele 2-3 ore, mergeti pe varianta asta.

Instigati la minciuna – ceea ce nu este deloc… deontologic - un avocat poate fi exclus din barou daca isi indeamna clientul sa minta si se poate dovedi aceasta. In fine… ar trebui sa fie exclus din barou…

Pentru o persoana care se stie total nevinovata initiatorul subiectului se “se inconjoara” de multe minciuni – ca si cum, de fapt, doreste informatii care sa il ajute sa scape… in cazul in care femeia a zis “nu”, dar n-a avut curaj sa se impotriveasca…
De asemenea, initiatorul subiectului nu a spus nici de cat timp o cunoaste pe fata, de cate ori a iesit cu ea, ce… educatie are aceasta… daca era virgina (se poate intampla, nu? )

Daca politaii vor cerceta cazul vor afla ca @dunca vasile nu a fost la gradina zoologica, ca fata a fost in apartamentul lui si se vor intreba de ce s-a straduit atata sa minta daca se stie nevinovat…

@dunca vasile a scris, la ora 21:12 (adica, tocmai in timpul cand dumnealui scria pe forum diverse mesaje):
acum ma sunat fata,si spune ca daca nu iese cu violul,atunci face plabgere pentru privare de libertate.asta pentru ca nu vreu sa fiu prietenul ei.are 21 ani,cred ca e dusa.sa fac plangere penala impotriva ei?

Aveti o dovada ca ati avut un asemenea dialog?

@alexchiciu
o zice pe cea buna: daca va stiti nevinovat depuneti acum o plangere penala pt denuntare calomnioasa.
discutia cu ea in care ma hartuieste a fost pusa pe interfon,si au auzit mai multi martori care deja au data declaratie cu tot ce au auzit.mama fetei este magistrat.a mai avut contacte sexuale si cu alti baieti pe care ii stiu si i-am chemat sa marturiseasca.la zoo am fost intr-adevar,dar cu o ora inainte.am cerut de la zoo o proba video de la intrae si cu putin noroc si bani am rusit sa o obtin cu data si ora in favoarea mea,si un martor care ma vazut acolo.am depus asrazi o plangere penala pentru denunt calomnios si hartuiere telefonica,amenintari.

Alte discuții în legătură

Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)
Nesimtire Plesa Maria Plesa Maria buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat ... (vezi toată discuția)
Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)