avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inapt medical-armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inapt medical-armata

Sunt diagnosticat ca seropozitiv si mi-as dori o cariera in aviatie ca pilot.Problema este ca pe unde am intrebat(armata-medicina muncii) daca am vreo sansa sa intru in armata ca seropozitiv mi s-a spus ca nu, desi, chiar daca sunt seropozitiv boala nu imi afecteaza cu absolut nimic capacitatea de efort fizic si psihic fiind convins ca pot intra in armata daca nu s-ar tine cont de calitatea mea de seropozitiv.Pur si simplu verdictul de inapt medical la vizita medicala mi se pare absurd indiferent de medicul care mi l-ar da deoarece eu pot sustine un efort fizic si psihic la fel de bine ca orice alt om normal si chiar mai bine in unele cazuri .Nu vad cum as putea fi declarat ca inapt deoarece virusul hiv nu are cum sa-mi afecteze cu nimic performantele in aer oricat de inalte ar fi cerintele ce se cer ca pilot de avioane .Pur si simplu mi se pare discriminare pe fata .Va rog sa ma ajutati cu sfaturi , adrese la care sa apelez, etc,s.a.m.d.(orice sfat este binevenit!) !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:56, 17 Iunie 2010
Sentimentele dvs sunt frumoase,chiar inaltatoare,vointa pe care o exprimati, de neclintit si va apreciez pentru aceste calitati,dar aprecierea mea,in niciun caz nu va "tine de cald"
Iubiti cu pasiune o meserie la care nu puteti avea acces,dar cred ca daca sunteti cu adevarat, astfel cum aratati, puteti realiza mult mai multe la sol si va felicit pentru ce sunteti.
Toate trec !
Mult noroc si succes in viata !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In care materie juridica se incadreaza? utilizator16eu utilizator16eu Sunt supravegheat inca din 1990 de catre SRI sau armata. Detalii din viata mea au fost facute publice. Din cauza acestei supravegheri am avut si inca mai am de ... (vezi toată discuția)
9/11 Ana Muntianu Ana Muntianu Avand in vedere ca astazi se implinesc 10 ani de la atentatele teroriste da la WTC, doresc sa aduc un omagiu celor care au cazut victime tuturor atacurilor ... (vezi toată discuția)
Sunt un bolnav de insuficienta renala cronica(fac dializa)din armata Valerianliviu Valerianliviu Buna ziua, sunt un bolnav cronic, boala aparuta in timpul stagiului militar, in luna a 10 documentele care dovedesc acest lucru , problema este in felul ... (vezi toată discuția)