Buna seara,
Am o mareee problema, eu si sotul meu am cumparat un apartament in noiembrie 2009 cu banii cash, am stabilit in contract ca fostii proprietari sa stea in el pana la 31.05.2010.Noi i-am anuntat din aprilie ca o sa ne mutam de la 1 iunie si sa elibereze....insa ne tot lovim de refuzul lor, ne spun ca ei nu au unde sa se mute si ca nu pleaca din apartament cel putin 2-3 saptamani de acum incolo.O alta problema este ca eu m-am angajat in orasul in care avem apartamentul cumparat si stau la o colega in gazda(unde platesc chirie, ei nici macar bani pe chirie nu imi dau), sotul si bebelusul inca stau la socrii mei in alt oras la 100 km,toate astea pentru ca nu vor ei sa elibereze.La telefon mi-au spus ca nu am ce sa le fac, cum sa-i scot din casa pana cand nu vor ei sa plece.La interfon cand am fost acolo imi raspunde copilul si imi spune ca parintii nu sunt acasa.Spuneti-mi ce pot face legal sa putem sa ne mutam in apartamentul cumparat?
Dna.darkone, fiti atenta si la restul cheltuielilor (intretinere,lumina,etc.....)va spun din propie experienta (am platit de ...ma usturat...portofelul )
Asta inseamna ...facerea DE BINE....sa nu uit ;inchideti telefonul fix sa nu aveti surprize.E clar ca nu sunt oameni seriosi...
Apropo...nu stiu ca nu am mai trecut prin asta:">....dar cu toate utilitatile cum se procedeaza sa le trec pe numele nostru?Locul de parcare am reusit sa-l preiau de la ei lunile trecute cand nu erau asa probleme...insa la celelalte trebuie sa merg la furnizori cu contractul de la apartament?Multumesc
La utilitati mergeti cu contractul de vanzare -cumparare si schimbati contractele pe numele dv. Apoi puteti si renunta-stopa-inchide-sista unele contracte, ca de exemplu lumina....:P Pe intuneric e greu sa stai!