avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... programul de munca in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

programul de munca in perioada de preaviz

exsita reglementari care prevad un program de munca redus in perioada de preaviz a demisiei?????????
Cel mai recent răspuns: marius1234 , utilizator 10:44, 10 Septembrie 2010
daca imi depun preavizul ... si in CIM am 8ore/zi iar pe cartea ne munca sunt trecute 4ore/zi ...care perioada de lucru se aplica in cazul preavizului ?
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
superboraq, utilizator
Nu aveti cum sa va depuneti dvs preavizul .. preavizul operează în virtutea legii.
De asemenea, exista contradictie intre c.i.m. si inregistrarea in carnetul de munca ... nu aveti cum sa aveti in c.i.m. trecut 8 ore/zi si in carnetul de munca 4 ore/zi ...:-/
pote sa faca un act aditional (fara acordul meu) la C.i.m prin care sa imi reduca durata de munca de la 8ore/zi la 4ore/zi
Este posibil sa faca asa ceva ..insa in acest caz , puteti depune o plangere penala impotriva angajatorului pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.
se poate reduce timpul de preaviz ( 15 zile ) cu timpul de concediu ne luat in perioada lucrata ... ?

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere individuala conform art. 65, alin. (1) codul muncii gabi257 gabi257 Sunt contabila la o firma, care nu are inspector de personal. Am salariati ce nu si.au efectuat concediul de odihna pe anul acesta respectiv cota de 18 zile ... (vezi toată discuția)
Reducere post calin andrei calin andrei buna ziua;va rog sa-mi raspunde-ti la urmatarea problema:mi s-a comunicat ca se reduce postul pe care sint angajat;motivul era nerealizarea target-ului de ... (vezi toată discuția)
Conditii preaviz conform art 74 alin 3 draemi draemi Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am nevoie de un raspuns. Mi-am depus demisia la firma la cre lucrez urmand sa intru in preaviz pentru 15 ... (vezi toată discuția)