avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces Verbal CNP gresit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces Verbal CNP gresit

Buna seara,

Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... agentul a uitat sa scrie o cifra + numarul apartamentului unde locuiesc este scris gresit.

As avea castig de cauza la o eventuala contestatie?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
richy, utilizator
Cel mai recent răspuns: richy , utilizator 23:16, 9 Iunie 2010
Completand ce spune andreeacp cu care sunt de acord.......

Conform prevederilor art.16, alin.7 din OG nr.2/2001 privind regimul contravenţiilor, în momentul încheierii procesului-verbal agentul constatator este obligat să aducă la cunoştinţa contravenientului dreptul de a face obiecţiuni cu privire la conţinutul actului de constatare, obiecţiunile fiind consemnate distinct în procesul-verbal la rubrica „Alte menţiuni” sub sancţiunea nulităţii procesului-verbal.
Eram in graba mare pentru ca intarziasem de cateva minute bune la o sedinta si colac peste pupaza am mai pierdut si 15 minute cu amenda de aceasta nu am avut timp sa citesc procesul verbal.

La mentiuni a scris agentul : citez - ' Nu am! '

Ma gandesc ca aici trebuia sa imi ofere mie sansa sa le scriu nu sa scrie el in numele meu.
Rubrica obiectiunilor trebuie scrisa si completata
doar de contravenient.
Deci sa inteleg ca pot scrie si asta un motiv de anulare al PV in contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi un proces-verbal anulat daca nu este completata rubrica "alte mentiuni"? Instructor auto Mircea Crisan Instructor auto Mircea Crisan Poate fi anulat un proces-verbal de contravenție la regimul circulatiei doar pe motiv că rubrica \"Alte mențiuni\" nu a fost completată? Aș dori să ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal intocmit fara a fi contravenientul de fata siloth siloth ma confrunt cu aceastra problema si cu marea dilema a rubricii \"Alte mentiuni\" og 2 art 16 (7) In momentul incheierii procesului-verbal agentul ... (vezi toată discuția)
Mentiuni pe procesul verbal turkn turkn Imi este neclara problema acestor mentiuni pe care contravenientul le poate face la intocmirea unui PV,eu ma refer aici la o amenda de circulatie ,in care pot ... (vezi toată discuția)