avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ocupare functie contabil cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ocupare functie contabil cu studii superioare

Buna ziua,
La unitatea unde lucrez s-au transformat 2 posturi de studii medii in studii superioare. Unul la compartimentul unde sunt eu incadrat contabilitate de gestiune si unul la salarizare. Eu doresc sa ma inscriu la concurs pe functia de la mine din birou numai ca sefa mea mi-a zis ca deoarece eu am pe diploma trecut economist cu specializarea finante-banci nu pot sa ma inscriu pe postul de la contabilitate de gestiune si daca doresc sa ma inscriu pe cel de la salarizare fara sa-mi ofere o baza legala doar motivandu-mi ca, colega mea de birou este singura calificata sa candideze pe acel post intrucat a absolvit contabilitate si informatica de gestiune. Nici cei de la MRU nu mi-au putut oferi o baza legala iar eu suspectez ca sefa mea o favorizeaza pe colega mea. Deasemeni am absolvit si un master pe specialitatea Managementul Financiar Contabil al administratiei publice care mi s-a spus ca nu poate fi luat in calcul ci doar ce scrie pe diploma de licenta.
Cel mai recent răspuns: aleksutzu , utilizator 08:46, 20 Iunie 2010
cereti de la MRU, daca tin minte exista un ordin al MAp, nu mai stiu exact ce nr e M...., dar intrabati la MRU, acolo sunt scrise conditiile de participare si desfasurare a concursului. succes. sa ne spuneti ce ati facut.:)
Din pacate nu am luat concursul. Eu am luat nota 9 iar colega mea a luat 10 in conditiile in care bibliografia includea legea 330/2009, OMFP 1917/2005 si inca alte 20 de legi si ordine. E clar ca sefa mea i-a dat subiectele colegei mele mai ales ca ea a intocmit subiectele si a facut parte si din comisie. M-am hotarat ca luni sa ma duc sa-mi depun preavizul ca si asa ne reduc guvernantii veniturile si nu mai am nici un motiv sa raman in sistemu asta corupt unde nu poti promova decat pe pile si relatii. Nu m-a deranjat faptul ca am pierdut concursul ci faptul ca la sfarsit sefa se imbratisa si se pupa cu colega de parca invinsesera balauru. Mai ma si intreaba daca vreau sa fac contestatie.Multumesc pt raspunsuri inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in functie institutii publice (primarie) vulpemihaelasanda vulpemihaelasanda Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un angajat cu studii superioare economice si masterat in stiinte economice din cadrul compartimentului ... (vezi toată discuția)
Sef birou contabilitate Ionelana Ionelana Buna ziua, lucrez intr-o primarie de 11 ani si 7 luni și tin contabilitatea institutiei din prima zi de munca. In plus raspund si de compartimentul impozite ... (vezi toată discuția)
Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)