avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale iar modific????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

iar modific????

daca infiintez un punct de lucru, pe langa actele pe care le depuneam si pana acum la ORC trebuie sa mai fac un nou act constitutiv care sa includa si noul punct de lucru??? am oricum HAGA + ADITIONAL LA ACTUL CONSTITUTIV.

da niste taxe ??? stie cineva la cat se ridica costul unei astfel de modificari???
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:18, 30 Mai 2007
bine bine, m-ati bagat in ceata si mai rau

alta nelamurire ar fi daca actualizez actul constitutiv, mai este necesar si actul aditional???
deci fac Haga, si actul constitutiv actualizat care sa cuprinda si ce se hotaraste in Haga . este suficient asa???
1. nu este necesar sa actualizati actul constitutiv;
2. inregistrati in baza hotararii AGA si nu in baza unui act aditional.
mony, de acord cu tine pana la un punct, daca fac HAGA, atunci musai fac si act aditional.
...nu neaparat! Se publica HAGA in Monitorul Oficial si se fac mentiunile aferente in Reg.Comertului in baza respectivei hotarari. Trebuie insa atentie la redactarea hotararii pt.a cuprinde toate elementele necesare pe care le-ai fi cuprins intr-un act aditional. Iti spun asta in deplina cunostinta de cauza( chiar azi am inregistrat o asemenea hotarare la registrul comertului).
multam frumos,

am scutit ceva timp cu redactarea actului aditional,

Alte discuții în legătură

Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie punct de lucru OANA GORAN OANA GORAN imi cer actul constituiv al SC dar este cel din 2004, acum in 2007 inca nu l-am facut, iar in 2005 s-a schimbat actionariatul, trebuie sa depun si dovada ... (vezi toată discuția)
Aport natura teren - act constitutiv autentic si la modificare ? ionutanton777ro ionutanton777ro Este vorba despre un SRL deja infiintat. Unul din asociati aduce ca aport un teren. Este clar ca actul modificator, care practic reprezinta un titlu de ... (vezi toată discuția)