avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... POSTEAZA VIDEOURI CU MINE PE YOUTUBE CU SCOPUL DE A-MI ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

POSTEAZA VIDEOURI CU MINE PE YOUTUBE CU SCOPUL DE A-MI STRICA IMAGINEA!

Un dobitoc ma tot filmeaza cand dirijez si pune pe youtube ,fara acordul meu , dorind sa imi strice imaginea. Acest lucru ma afectat psihic,nu mai am aceleasi relatii cu prietenii etc.
Cel mai recent răspuns: klausmen23 , utilizator 20:28, 20 Iunie 2010
pot sa zic ca acest lucru s-a intamplat deja:D sunt placut impresionat de reactiile vizitatorilor,si pot sa spun ca tot el a iesit de prost ;) :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atingere adusă onoarei şi reputaţiei unei persoane seffa seffa Buna ziua! Conform titlului vreau sa pun o intrebare, dar mai intai sa relatez speta! M-am despartit de sotul meu pe 1 Martie 2014, cauzele au fost multe. Timp ... (vezi toată discuția)
Denigrarea la o televiziune poate fi considerată faptă penală? laura38038 laura38038 Buna seara. Un prieten al meu se confrunta cu o problema delicata si va rog daca se poate sa ne ajutati cu luarea celei mai bune decizii: Acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Aprobari sonerie video giv giv Buna ziua. Vreau sa montez o sonerie care are sistem de comunicatie video-audio. Gen...vine omul la usa si apasa butonul. Soneria are o camera video care se ... (vezi toată discuția)