avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort

care ar fi pasii de urmat in situatia in care vreau sa divortez de sotie din cauza ambelor parti,tinand cont ca avem 2 copii majori,apartament ,masina si o firma destul de modesta ?dar costurile ?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:31, 16 Iunie 2010
buna ziua.
pt. procesul de partaj se plateste taxa de timbru in cuantum de 3% din valoarea bunurilor a caror partajare se cere .
faceti o evaluare a acestor bunuri si calculati 3% din valoarea astfel rezultata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul de comun acord amarasteanu amarasteanu Partajul se poate face o data cu divortul? Este un divort prin intelegere, iar la partaj am cazut de acord ca unul dintre soti sa-l despagubeasca pe celalalt ... (vezi toată discuția)
Probleme tranzactie alinaalina alinaalina Parintii mei au incheiat o tranzactie, scrisa de un avocat, de impartire a bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei. Pe citatia de la tribunal scrie ca ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune Succesorul Succesorul Buna Ziua, Tatal meu a decedat acum citeva luni. Mama mea si cu mine suntem singuri mostenitori. Mama impreuna cu tata detin un apartament si un teren. ... (vezi toată discuția)