avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariu

Buna ziua ,
Sotul meu a lucrat la o firma timp de 2 saptamani ,dar nu a fost platit. A anuntat angajatorul ca nu mai merge la munca si si-a scris demisia dupa o sapt. Cand si-a cerut actele si bani inapoi cei de acolo i-au zis sa se multumeasca fara bani ca se putea si mai rau.
E ok?
Pot sa depun plangere la protectia munci?
Toata treaba sa intamplat in decembrie si de atunci nu am primit nici actele nici bani.
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 13:25, 21 Iunie 2010
@aianaa,
Unde scrie in mesajul utilizatorului ca este in discutie “perioada de proba”?
Aveti dv informatii in plus?

Sigur ca se poate adresa instantei, dar nu e obligatoriu sa si castige, avand in vedere ceea ce am scris mai sus… Nu-l trimit pe om la judecata inainte de sti care este adevarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu imi inapoiaza cartea de munca! radaghin radaghin Daca fostul angajator nu vrea sa-mi inapoieze cartea de munca pe diferite motive ce ar trebui sa fac? Am muncit pt o firma cu sediul in Bucuresti cu un oficiu ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca salomeeaalexandra salomeeaalexandra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.: cum putem recupera cartea de munca de la angajator? Sotul meu a lucrat cu carte de munca la o ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca tinker_bell tinker_bell Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns,o indrumare. Poate subiectul acesta s-a mai discutat,insa nu prea m-am descurcat sa-l gasesc. Sora ... (vezi toată discuția)