avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am depus dosarul pt divort de comun acord, am avut termen de judecata, dar nu ne-am prezentat. din pacate relatia tot nu merge. intrebarea mea este ce trebuie sa fac pt a depune din nou dosarul pt divort
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:54, 18 Iunie 2010
in cazul in care el nu mai vrea sa fie de comun acord, eu ce trebuie sa fac. sa-l dau eu in judecata? pana cand nu se poate prezenta el la divort? va multumesc
Daca actiunea initiala a fost formulata pe divort prin acordul partilor ( de ambii soti) si acum sotul dvs. nu mai este de acord cu divortul, lasati cauza aceea in nelucrare pentru ca dupa un an se va perima si introduceti o noua actiune dvs, in calitate de reclamanta , administrati probe si divortati, neavand importanta daca paratul se va prezenta sau nu.
Important este sa dovediti dvs. ca motivele invocate in actiunea de divort sunt intemeiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere cauza pe rol crana crana am divortat in noiembrie 2012. Atunci fostul sot nu a fost de acord sa-mi pastrez numele avut in timpul casatoriei. In februarie2013 am depus apel pentru ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat anamaria.adamescu anamaria.adamescu buna ziua, am si eu o intrebarare, va rog. Fratele meu a fost in proces de divort timp de 4 luni (4 infatisari), la toate s-a prezentat doar el, sotia ... (vezi toată discuția)
Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)