avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

buna seara!lucrez la o firma di noiembrie 2004,iar in aprilie 2008 am nascut.acum,dupa 2 ani m-am intors la munca,am lucrat o luna din20 aprilie pana in 20 mai si din 21 mai mi-a bagat preavizul.in data de 18 iunie imi expira preavizul.cat timp beneficiez de somaj daca m-a baga in somaj pe motiv de restructurare de post?(deci din motive neimputabile mie?)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:43, 12 Iulie 2010
e adevarat ca daca nu imi depun dosarul de somaj(nu din vina mea ci din cauza ca inca nu au venit actele de la buc.)in 30 de zile dupa expirarea preavizului mi se face intrerupere si nu mi se mai platesc toate impozitele obligatorii-CAS?.in acest caz trebuie sa ma duc sa il platesc din mana?ce alte impozite mai trebuie platite din mana ,pana imi depun dosarul pt somaj,sa nu am de suferit pe viitor?
1. Daca depuneti actele la somaj in termen de 30 de zile de la concediere veti primi indemnizatie de somaj de la data concedierii.
2. Daca il depuneti mai tarziu, dar nu mai mult de 12 luni, veti primi indemnizatie desomaj de la data depunerii actelor.
3. Puteti incheia contracte de asigurare cu Casa de Pensii si cu Casa de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul limita pentru depunerea dosarului de somaj la incetarea contractului de munca? Marsman Marsman Puteti sa-mi spuneti va rog in cit timp pot sa depun dosarul pt. somaj? Perioada de preaviz a expirat dar inca nu am semnat lichidarea. Am fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj mihaelaak mihaelaak Buna ziua, As dori sa stiu cateva lucruri despre ce trebuie facut pentru a primi indemnizatia de somaj: - la cat timp dupa expirarea perioadei de preaviz ... (vezi toată discuția)
Somaj serian serian buna. mi-a incetat activitatea pe data de 17 10 2009 decizia mi-a fost inmanata pe 02 10 2009 . anexa 26 ptr somaj mi-a fost completata pe 16 10 2009. in anul ... (vezi toată discuția)