Buna ziua. In urma cu 2 saptamani bunica mea a murit. In urma ei au ramas ca mostenitori fiul unic (tatal meu) si bunicul meu. Singur act de propritatea asupra casei si terenului este un act de mostenire pe numele bunicii mele. In casa s-au investiti bani proveniti din credite facute pe numele meu, al mamei mele. Prima intrebare era cum se impart casa si terenurile?
In al doilea rand am observat ca tatal meu are un comportament foarte ciudat as putea sa spun ca a luat-o razna, bea urla, minte, tipa, avand de aseamenea un comportament foarte violent si imi este teama ca la un moment dat ar putea sa vanda casa. Cum este posibil sa solicit un examen psihologic...sau daca aduc martori se poate obtine un act care nu sa nu permita sa ia decizii in legatura cu casa?
Dupa punerea sub interdictie pe cale judecatoreasca (competenta e judecatoria in a carei raza teritoriala domicilieaza paratul ), va fi numit un tutore, care sa reprezinte interesele persoanei incapabile.
Casa-mostenire
ely_3n
O sa trec direct la problema fara a mai recurge la vreo introducere.
Povestea pe scurt
Eu si parintii mei am vandut apartamentul in care stateam si ne-am ... (vezi toată discuția)