avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie pentru limita de varsta

intre 1976-1979 am absolvit curs facultate invatamant zi ,ce punctaj am realizat pt ac perioade asimilate la pensie ptr lim de varsta ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:50, 23 Iunie 2010
Interventie moderator

Daca v-ati deschis alt cont, va rog sa-l stergeti. Nu inainte de a citi paragraful de mai jos, din regulamentul de postare in Forum.
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie de invaliditate psorinp psorinp Sunt pensionat gradul 2 din anul 2004, nu am avut luat in calculul pensiei perioada de studii de 5 ani facultate la zi , acum am adeverinta pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2000 art. 78(7) , 78(8) Boanca20 Boanca20 Am lucrat cu carte de munca si am facut in acelasi timp facultate. Am depus la dosarul de pensionare si cartea de munca din care reiese ca am lucrat intre anii ... (vezi toată discuția)
Calculul punctului de pensie pentru perioade asimilate stagiului de cotizare sorineldobre sorineldobre Cf. legii 263/2010 perioadele asimilate la contributie la pensie se calculeaza luand ca baza de calcul o anumita suma. In cazul meu perioadele asimilate sunt ... (vezi toată discuția)