C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe 14 iunie dar nu se discută acest subiect dar în schimb ultimul punct de pe ordinea de zi este "Eficienţa modului in care sunt recrutaţi judecătorii şi procurorii" mă rog, nu ştiţi mai există emisiunea " Copiii spun lucruri trăsnite" eu zic că s-ar încadra perfect acolo şi ar ridica şi audienţa.............. :((
Am tras câteva concluzii examenul va fi în sept. şi nu în august, numai este timp având în vedere ca anul trecut, decizia a fost luată prin 15.06.2006 iar anul acesta ......... vom vedea . Dacă ştie cineva mai mult, vă mulţumesc anticipat !:((
Buna.Eu verific site-ul cred ca te vreo 10 ori pe zi:D.S-ar putea sa se mai schimbe ceva pe ici, pe colo, dar nu cred ca vor fi schimbari majore (cel putin, sper#-o).
Si eu ma uit de 10 ori pe zi pe site si pe forum sa vad daca stie cineva ceva de tematica.
Nu cred ca tematica se va schimba foarte mult, dar nu stiu ce sa cred despre modalitatea de examinare. Sper sa ramana la fel.
E ca si cand as astepta subiectele la examen!!:)
Dar apoi nu mai avem nici o scuza sa ne apucam ffffffff serios de invata!
Din punctul meu de vedere astea 2 luni sunt cele mai importante!!!
emotiile iti incetinesc ratiunea.
daca se schimba modalitatea de examinare .. atunci ... obligatoriu se schimba regulamentul .. Orice schimbare de regulament se publica in Monitorul Oficial.
Prin urmare .... nu s-a votat schimbarea regulamentului ... regulamentul ramanad neschimbat si modalitatea de examinare a ramas aceeasi. S-a votat schimbarea regulamentului din 2008.
Oricum ar fi ... chiar daca ar dori ei sa mai schimbe regulamentul ... tot nu s-ar incadra in cele 60 de zile de la data anuntului .. si pana la data examenului. Ganditi-va ... ca pana acum nu a fost nimic publicat in M. Of. Chiar daca ar fi publicat ... azi sau maine .. tot nu s-ar incadra in cele 60 de zile .. pt. ca regulamentul ar intra in vigoare la 3 zile de la aparitia in M.; Of. , conform art. 78 din Constitutie.