avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecinu a cumparat casa in care eram chirias al rial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecinu a cumparat casa in care eram chirias al rial

stau de 30 de ani in casa in care rialu era administrator,am incercat dupa 1990 sa o cumpar si mi sa spus ca nu se poate ca nu este data lege.anul trecut inainte sa expire contractu de inchiriere in aprilie,vecinul meu mi-a spus ca el este noul propieter si sa nu mai platesc chirie la rial si sa-i platesc lui.rialu mi-a spus ca ia cerut vecinului meu o hotarare judecatoreasaca din care sa rezulte ca el este propietar si nu statul.vecinul meu ce a facut,a scos un cf in care era trecut fostu propieter care era in germania,a gasit o fata a fostului propietar care la inputrenicit pe vecinul meu sa-i faca actele de mostenire si contractul de vanzare cumparare.asa vecinul meu a devenit propietar in casa in care eram chirias al rialului.am intervenit in proces pentru a anula contractul de vanzare,proces care sa incheiat anul asta cu concluzia ca statul roman nu are titlu valid de propietate.ce pot face in situatia de fata?
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 23:38, 24 Iunie 2010
de vreme ce casa a trecut in proprietatea statului, fiica nu avea ce sa vanda...
avea ce sa vanda daca avea o decizie de restituire in natura, dar nu are
din ce spuneti
adica aceasta fiica nu era proprietara la momentul vanzarii chiar daca in CF figura, dvs avand decretul ( parca)
e alambicat...sunt multe de spus...va trebuie avocat priceput

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statul este obligat sa se treaca in c.f. cristi.bv cristi.bv in anul 1975 in propietatea statului a intrat o casa care a fost abandonata de propietat.Statul nu si-a trecut dreptul de propietate in C.F. .Fica ... (vezi toată discuția)
Dobandire teren simona12345 simona12345 cu a si pute intra in posesia unui teren cu propietarul, din titlul de propieter decedat si avand in viata copii 2....si niste nepoti din parte a celui de ... (vezi toată discuția)
Teren vandut de doua ori a_gmona a_gmona Ajutati-ma va rog cu un sfat: In 2001, am cumparat un teren de 2x115 mp pentru a avea trecere la livada din spatele curtii unui vecin, pe care avem si Titlu ... (vezi toată discuția)