avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Slovacia - neplata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Slovacia - neplata

Am fost in Polonia la n festival ca sa reprezentam Romania, La intoarcere, in Slovacia am intrat la fiecare statie peco iesita in cale sa intrebam de vigneta insa nimeni o avea spre vanzare. Mai precis e vorba de tahograf sau OBU. Ne-a oprit politia si am incasato amenda de 1655 euro, refuzand sa se intoarca cu noi macar la ultimul peco de unde am si alimentat sa se convinga de veridicitatea celor spuse. Nu avem bani sa platim amenda. Ce se poate intampla? Cem poate decurge din aceasta?
Cel mai recent răspuns: barahos , utilizator 19:53, 23 Aprilie 2013
Salut,

Vreau sa predau un go-box. De ce acte am nevoie?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help! DorelG DorelG Am fost in Slovacia.La peco am intrebat de rovineta, vigneta, nu m-am inteles cu ei, au stras din umeri.Am crezut ca e bagata in pretul motorinei ca in ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat slovacia parvi88 parvi88 Salut! Intorcandu-ma dintr-un proiect in Polonia, am ajuns si in Slovacia in drumul meu spre casa, unde la aproximativ la un km de vama cu Ungaria am dat ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica amenzile pentru vigneta in slovacia Liviu1342 Liviu1342 Buna ziua, Am avut un drum intre Praga si Budapesta in care, pentru cativa zeci de km, am tranzitat Slovacia. La aprox 7km nainte de granita Cehia-Slovacia, ... (vezi toată discuția)