Interventie moderator Am rugamintea sa continuati topicurile deschise, nu sa deschideti mai multe discutii despre exact aceeasi problema. Multumesc!
Nu exista temei legal pentru emiterea deciziei pe care ati primit-o in 05.07.2010. Ar trebui contestata in instanta.
Gabriela Pintea
nicu1506 a scris:
Am decizie din 25.05.2010 de la casa de pensii.In data de 25.06.2010 a aparut OUG nr.53 care stabileste noi reguli-reesalonarea platilor restante.In data de 05.07.2010 primesc o alta decizie cu acelasi numar prin care sunt anuntat de reesalonare.IntrebareUG 53/2010 se aplica retroactiv?Este legal in cazul de fata?Multumesc
crismari a scris:
Offff....tata este in aceeasi situatie. am fost la casa de pensii, si teritoriala si judetana. Desi este ilegala masura raspunsul este unul singur: NU SUNT BANI, nu se fac plati!!!!
Desi le-am spus ca este ilegala masura, ca nici o lege nu se aplica retroactiv, mai mai ca mi-au trantit usa in nas, spunandu-mi clar ca au si ordin intern de la casa nationala de pensii sa nu mai faca nici o plata de la 01.06.2010 (desi este retroactiv).
...asta este tara....
Dumneavoastra ati primit alte raspunsuri?
av.antoanelageaman a raspuns:
CNPAS nu poate da ordine!!!!!, ci doar note interne neopozabile.Faceti memorii