avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu neplatit

Am o problema si poate cineva imi poate raspunde
In luna martie m-am angajat la o firma, si am lucrat pana acum cateva zile nu mi-au dat salariul i pentru luna mai, si am ales sa plec din acest motiv,mi-am scris o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor,a fost aprobata pe loc si am plecat urmand ca a doua zi sa mi se faca lichidarea la zi(salariul aferent lunii mai,salariul pt luna iunie cat si remuneratia pt zilele de CO,aferent lunilor lucrate.)Au trecut cateva zile bune de cand am plecat si nu vor sa imi mai dea banii,sunt amanata de la o zi la alta.Ce pot face in acest caz?
Mentionez faptul ca toti colegii mei care au plecat nu au mai vazut nici un ban de la ei si nici nu au de gand sa le dea ceva.Eu trebuia sa iau salariul pt luna mai pe data de 10 a lunii acesteia si LOGIC nu am vazut un leu.Exista sanse foarte mari sa nu mai vad banii....dar nu imi permit sa le fac lor cadou peste 2000 de lei.
Ajutati-ma va rog cu un sfat!
Cel mai recent răspuns: gabryelalion , utilizator 16:32, 28 Iunie 2010
Va multumesc!multa stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi-au facut carte de munca si nu vor sa imi dea banii irina_irina irina_irina M-am angajat in luna august la o societate si mi s-au cerut actele pt a-mi face cartea de munca. Dupa ce am vazut ca nu mi se da nici un act pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Al 13 lea salariu maryapop maryapop Exista vreo lege privind acordarea celui de-al 13 lea salariu? Sunt angajata de 3 ani la o companie, pe data de 30 noiembrie mi-am anuntat, pe cale verbala, ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii- al 13 lea salariu ilinico ilinico sunt bugetara in sanatate. Ni s-a dat 20% din al 13 lea salariu pe anul 2009 in luna septembrie 2010. Urmeaza sa ni se mai dea si celelalte transe esalonat ... (vezi toată discuția)