avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu asociatia de proprietari

Buna ziua!Am si eu o problema,m-am debransat de la termoficare si am trecut pe incalzirea centralizata individual acum 3 ani,iar acum alti vecini dupa scara vor sa se debranseze,dar asociatia ne obliga pe toti locatarii sa platim redimensionarea,este legal?Exisata vreo lege?Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 19:54, 27 Iunie 2010
carlaelena a scris:

Buna ziua!Am si eu o problema,m-am debransat de la termoficare si am trecut pe incalzirea centralizata individual acum 3 ani,iar acum alti vecini dupa scara vor sa se debranseze,dar asociatia ne obliga pe toti locatarii sa platim redimensionarea,este legal?Exisata vreo lege?Va multumesc anticipat!!!
despre redimensionarea carei instalatii vorbiti ? despre cea de incalzire si apa calda ?
daca raspunsul este DA, asociatia nu are dreptul de a cere asa ceva. insa legea 230 prevede ca debransarea sa se faca in baza unui proiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia proprietari nu a facut demersurile legale dupa montarea centralelor de apartament MihaiCostisor MihaiCostisor Buna ziua.Parintii mei au o problema legata de incalzirea locuintei.Ei sunt racordati la sistemul vechi de caldura,iarna aceasta au ramas singuri pe scara fara ... (vezi toată discuția)
Debransare de la radet 2017 CostinSibi CostinSibi Buna ziua, as dori si eu sa stiu in ce conditii ma pot debransa de la RADET, in anul 2017, avand in vedere ca in cadrul asociatiei de proprietari din care ... (vezi toată discuția)
Debransare caldura insomniak74 insomniak74 Sunt debransat de la caldura centralizata de mai multi ani si am surse proprii de incalzire. NU AM SEMNAT NICIUN CONTRACT CU ... (vezi toată discuția)