avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru a putea fi PFA -inspector HR, trebuie neaparat ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru a putea fi PFA -inspector HR, trebuie neaparat cursul de calificare de 1080 ore?Unul de perfectionare nu este de ajuns?

Am revenit cu o intrebare.Mi s-a spus ca pentru a deveni PFA (inspector HR) trebuie sa fac neaparat un curs de calificare cu durata de 1080 ore.Eu detin cateva diplome -de la cursuri de perfectionare: formator/evaluator de competente profesionale si manager HR.Am terminat si facultatea de management financiar-contabil,specializarea management.Ma intrebam daca exista si alta solutie pentru infiintarea acestui PFA fara a fi nevoie sa urmez acest curs... stie cineva?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: leo2000ro , utilizator 13:05, 27 Iunie 2010
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Organizare cursuri interne in societate comerciala Mihaela Preda Mihaela Preda Este necesara diploma de formator angajatului desemnat sa sustina cursuri interne? Multumesc. (vezi toată discuția)
Certificat de calificare teku teku certificatele de absolvire acreditate de ministerul muncii, nu ar trebui prin lege sa contina OBLIGATORIU si un supliment descriptiv al competentelor dobandite ... (vezi toată discuția)