Buna Ziua!
In urma cu aprox 2 ani, am fost implicat intrun accident. in momentul producerii accidentului, autoturismul condus de mine nu avea, polita de raspundere civila auto. in urma prezentarii mele si a partii implicate in accident, la Biroul Accidente, agentul constatator a concluzionat ca sunt vinovat de producerea accidentului ca nu aveam RCA si ITP (inspectie tehnica periodica) valabil. M-a incadrat la nepastrararea distantei regulamentare. Lucru total neadevarat. Declaratia mea a fost realizata de catre agentul constatator, si scrisa de mine. Pentru ca nu evidentia ce s-a intamplat in realitatea nu am vrut sa o semnez. In urma presiunilor exercitatea asupra mea de catre agent si partea implicata, intrun final am semnat declaratia si procesul verbal. Va informez ca pe parcursul cat am stat la Biroul Accidente, sotul partii implicate in accident, a asistat si a supus agentul constatator la presiuni( ii dicta si ce sa scrie in avizul de reparatii). In urma semnarii procesului verbal, am fost obligat la plata unei amenzi pt producerea accidentului si pt ca am circulat cu un autovehiculul fara RCA, pe care am achitato in 48 de ore. si mi s-au retinut placutele de inmatriculare si talonul pentru ca nu aveam RCA si ITP valabil.
partea implicata in accident,avea asigurare CASCO
acum 3 zile am primit prin posta o somatie de plata din partea Groupama. ma obliga la plata sumei de 2456.29 reprezentand c/v reparatilor. si dobanda aferenta sumei. in caz ca nu voi achita, ma vor actiona in judecata. nu inteleg de ce suma e asa mare, de ce sunt obligat sa platesc si dobanda aferenta sumei.
Va rog! Un sfat
Multumesc!
am fost la groupama. mi s-a pus la dispozitie dosarul. mai primisem o instiintare. acum un an. dar nu am nicio vina ca nu am intrat in posesia ei. am convenit cu cei de acolo sa platesc suma in 12 rate + dobanda legala. am semnat un angajament de plata.
multumesc celor care m-au sfatuit si au contribuit cu, cunostiintele lor pentru a ma ajuta.
Asigurator strain
Danvero
Buna ziua , Am avut un accident usor soldat doar cu pagube materiale , am incheiat amiabila , vinovatul si-a recunoscut vina , firma de asigurari a celui ... (vezi toată discuția)