avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurare

As dori sa stiu daca o persoana poate fi concediata pur si simplu (in conditiile in care nu exista fisa postului, ROI, CCM) pe motiv de restructurare a postului si imediat angajata alta persoana doar cu o titulatura schimbata (in esenta care sa faca acelasi lucru, avand in vedere ca firma oricum nu are pe nimeni altcineva pe acest domeniu, dar cine va dovedi ca face acelasi lucru !? ) ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: miruna28 , utilizator 22:34, 29 Iunie 2010
Puteti merge in instanta si sa contestati decizia de concediere (30 zile). Compania va trebui sa demonstreze ca exista cauza reala a desfiintarii postului si sa prezinte dovezi ca acel contabil are alte atributii fata de ce aveati dvs. Se poate cere sa depuna marturie contabilul nou angajat.
Dvs trebuie sa stiti care sunt dovezile...
Poate ar trebui sa consultati si un avocat...
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere nejustificata wizard wizard lucrez la o firma ce ara ca obiect de activitate de echipamente de protectie. ieri, luni 5 ian., nu am putut sa ajung la job din cauza un probleme pe care am ... (vezi toată discuția)
Trimitere persoana in somaj si angajarea alteia pe acel post urtimudo urtimudo Buna seara, Daca trimit in somaj o angajata pot angaja in locul ei alta ? (vezi toată discuția)
Concediere prin desfiintarea postului david - adrian1 david - adrian1 Buna ziua as dori sa mi se raspunda la cateva intrebari Am fost concediat ca urmare a desfiintarii postului din motive de restrangere a activitatii. am ... (vezi toată discuția)