avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legea 544/2001 - dreptul la informare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legea 544/2001 - dreptul la informare

va rog mult, cei care stiti sigur sa-mi raspundeti urgent.
am cerut de la politie, conform legii 544, o copie a reclamatiei intocmite de vecini si semnaturile acestora, iar politia mi-a raspuns ca nu se poate deoarece se aplica legea 677. autorii reclamatiei au adunat semnaturile de la persoane care nu au fost deranjate de tata, deci sunt false. scopul lor fiind alungarea tatalui meu din cartier.
nu mai suport! eu sunt la mare distanta de el, ei stiu asta, fac abuz de lege si tot pe ei ii protejeaza legea si politia?
ce sa fac?
cum pot sa-l apar?
de alfel acum am aflat ca va mai trebui sa plateasca o amenda si pentru aruncarea gunoiului in spatiu necorespunzator, desi tata nici nu a mai stat in cartier pt ca ii este frica de unchiul si matusa mea, autorii tuturor relelor. ce sa fac ?
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 23:01, 27 Iunie 2007
Chiar nu gasiti pe cineva de incredere sa va suplineasca prezenta acolo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare psihica? dnb dnb este vreo lege care ii pedepseste pe cei care contribuie la declansarea unei boali psihice a unui om? (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjant ..hartuire.. laviniuta_s laviniuta_s Buna ziua In primul rand imi cer scuze daca am scris acest mesaj in alta parte decat trebuia..e prima data cand apelez la ajutorul dvs.. Problema mea in ... (vezi toată discuția)