avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SPONSORIZARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SPONSORIZARE

Buna seara tuturor!!!!!!
Imi cer scuze daca nu am pus tilul bine dar nu stiu cum sa ii spun. Problema mea este urmatoarea:
- o cunostinta a mea doreste sa isi faca firma si mi-a spus sa o ajut punind jumatate din suma necesara infiintarii si eventual si la ainceperea activitati.
-In ce conditii poat face asta avind in vedere ca nu doresc sa devin asociata asa cum mi s-a propus dar nici nu doresc sa ramin cu banii dati. Nu intentionez sa o imprumut si sa imi recuperez datoria si gata......doresc sa apar cumva in firma dar nu ca asociat . Cum pot face asta legal?

Va multumresc mult anticipat pentru ajutor!!!!!
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 11:39, 28 Iunie 2007

Cu placere. Asteptam cu interes. :)

Buna ziua tuturor!!!!! M-am intors cu alta idee!!!!! nu prea stiu sa umblu pe aici "hellenburgous" si de aceea am procedat asa si imi cer scuze daca am gresit. va rog sa ma corectati.
Uitati ce m-am gindit: deoarece trebuie sa ma asociez cu un expert contabil, trebuie sa va spun ca eu mai cunosc unul, un om extraordinar care imi controleaza actele mereu prin e-mail si are foarte multa rabdare cu mine, totul neconditionat fapt pentru care il respect extraordinar de mult, la fel de mult cum va respect pe dv. care mi-ati dat ajutor de cite ori am avut nevoie fara sa stati pe ginduri. Oamenii ca dv. si ca dl. expert de care va spuneam, merita tot respectul din lume,acesti oameni fiind foarte rari si trebuie sa te consideri fericit cind ii intilnesti. ( scuze, am deviat un pic).
Problema este ca dinsul locuieste in Constanta iar eu nu stiu daca ma pot asocia cu dinsul in aceasta situatie. Trebuie sa fie neaparat din Bucuresti? Si daca este posibil, va rog frumos, imi puteti spune cum sa procedez? pe dinsul inca nu l-am intrebat dar stiu sigur ca daca se poate face aceasta asociere, va fi de acord.
Multumesc mult de tot, din tot sufletul meu!!!!!! :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma-cetatean non eu florinhim florinhim Buna ziua, Am un prieten, cetatean ucrainian, care doreste sa infiinteze un SRL in Romania. Puteti sa imi spuneti care sunt actele si costurile necesare ... (vezi toată discuția)
Firma de evidenta primara contabilitate ioanaviviana ioanaviviana Buna ziua, Vreau sa stiu daca-mi pot infiinta o societate care sa aiba in principal obiect de activitate -evidenta primara de contabilitate; -am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - costuri Borioan Borioan M-am intors de curand din Spania si doresc sa imi deschid o afacere de comert in Ro. M-ar interesa care sunt costurile infiintarii unei societati ... (vezi toată discuția)