Cu placere. Asteptam cu interes. :)
Buna ziua tuturor!!!!! M-am intors cu alta idee!!!!! nu prea stiu sa umblu pe aici "hellenburgous" si de aceea am procedat asa si imi cer scuze daca am gresit. va rog sa ma corectati.
Uitati ce m-am gindit: deoarece trebuie sa ma asociez cu un expert contabil, trebuie sa va spun ca eu mai cunosc unul, un om extraordinar care imi controleaza actele mereu prin e-mail si are foarte multa rabdare cu mine, totul neconditionat fapt pentru care il respect extraordinar de mult, la fel de mult cum va respect pe dv. care mi-ati dat ajutor de cite ori am avut nevoie fara sa stati pe ginduri. Oamenii ca dv. si ca dl. expert de care va spuneam, merita tot respectul din lume,acesti oameni fiind foarte rari si trebuie sa te consideri fericit cind ii intilnesti. ( scuze, am deviat un pic).
Problema este ca dinsul locuieste in Constanta iar eu nu stiu daca ma pot asocia cu dinsul in aceasta situatie. Trebuie sa fie neaparat din Bucuresti? Si daca este posibil, va rog frumos, imi puteti spune cum sa procedez? pe dinsul inca nu l-am intrebat dar stiu sigur ca daca se poate face aceasta asociere, va fi de acord.
Multumesc mult de tot, din tot sufletul meu!!!!!! :">