acuma o lun m-am trezit cu fratele la sotia mea cu politia la poarta dupa ce a sunat la112 si a venit cu politia locala sa ea fetita sa plece fara sa se intample nimic.politistul s-a comportat ca un executor juridic.nu le-am dat fetita si sotia a plecat cu fratele ei, dupa ce a dat declaratii mincinoase la politie.fetita a ramas cu mine 4 zile.nu am fost nici macar avertizat,politistul si-a dat seama ca aici nu exista nici un scanal.
s-a intors sa vada fetita si cand am plecat la lucru a furat fetita si a plecat, tot cu fratele ei, am martori care au vazut-o.nu a luat cu ea nimic.
am dat-o disparuta la politie, protectia ccopilului,isj , igp.nu au gasit-o
a stat cu fetita la centre pentru persoanele abuzate fara sa i se fi intamplat nimic.nu a fost agresata fizic sau verbal.strategie.
situatia mea financiara nu se compara cu a ei.
sotia nu lucreaza si nu are nici un venit, sta acuma la mama ei si cu amantul soacrei, un betiv,cu fratele si sora intr-un apartament cu 2 camere, eu am 15 camere.
cum fac sa demonstrez ca a fost totul o inscenare sa-mi fure copilul.
am locuit la mine, fetita a fost crescuta de parintii mei, bunica si noi.
fetita are aproape doi ani.
dupa ce a plecat si a stat in centre pentru persoane abuzate, sa para o victima si dupa aceea s-a mutat la parintii ei . dupa 15 zile de la disparitie a bagat divortul.
de o luna nu am auzit fetita la telefon.numai in romania cu legile noastre se poate intampla asa ceva, dupa ce muncesti si cresti un copil,iar sotia nu face nimic, nu mai poti nici macar sa-ti vezi copilul sau sa-l auzi ca sotia i-l tine ascuns, fiinca ea a vrut sa stea cu mama ei.nu are nici un martor ca am batut-o, eu nu am avut niciodata vre-o amenda. astep raspunsuri sa demonstrez aceasta inscenare.
am gasit pe calculator acuma 4 luni adrese de internet cu aceste centre dar nu am luat in serios.va multumesc.nu pot sa fac nimic?
am fost eu la politie dupa ce a plecat cu copilu sa o dau disparuta, fiinca puteam sa fiu acuzat ca vestitul caz cioaca cu elodia.mi-am luat masuri de precautie
m-am exprimat gresit.recunosc.nu m-a chemat nimeni la politie, sa dau vre-o declaratie, eu nu amj stiut nimic de declaratiile ei decat in momentul care am dat-o disparuta, v-am explicat de ce?nu mi se pare normal ce s-a intamplat.
greseala mea a fost in momentul care am primit-o inapoi.m-am gandit sa nu creasca fetita fara mama, dar acuma traieste fara tata si fara sa aibe conditii necesare de existenta.vreau sa va spun ca educ copii de 7 ani.