avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare imobil ipotecat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare imobil ipotecat

Se poate executa silit un imobil deja ipotecat?
Cel mai recent răspuns: paulionstoica , utilizator 16:17, 5 Iulie 2010
Va multumesc pentru sprijin...Da, este bun comun cu sotia.
A fost ipotecat in favoarea unei banci, inainte de a face imprumutul notarial cu acea persoana fizica.
Sper sa ma puteti ajuta sa inteleg...
Multumesc mult...
Dacă este ipotecat înainte la bancă atunci banca va lua prima debitul iar ceilalţi creditori vor lua ce rămâne. Trebuie să ştiţi că şi cea de-a doua persoană poate începe executarea silită şi poate cere instituire sechestrului, sumele obţinute din vânzare se vor împărţi aşa cum v-am spus mai sus.
Da, dar nu trebuie sa faca intai partajul imobilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca ticeza ticeza Buna ziua. Am un contract de imprumut cu o persoana fizica , contract garantat printr-o ipoteca asupra unui imobil. In cazul in care prin sentinta mi se ... (vezi toată discuția)
Contract titlu executoriu ,mostenire ancaalina ancaalina Buna ziua, tatal meu a mostenit in urma decesului tatalui sau,25% dintr-un imobil,dupa perfectionarea actelor de succesiune,sora sa i-a dat suma de 30 000 ... (vezi toată discuția)
Executarea unui imobil care este gajat la banca! bond29500 bond29500 Am imprumutat o ruda cu o suma de bani prin act notarial facut intre mine si el ,el garantand imprumutul cu toate bunurile mobile si imobile.Mentionez ca el ... (vezi toată discuția)