Buna, am si eu o intrebare: Daca am fost citat intr-un caz de trafic de droguri de mare risc ca si martor...insa din declaratia mea reiese ca am consumat de la inculpat desi a fost acum ceva vreme...ce mi se poate intampla?....nu stiu daca m-am exprimat corect...mai exact am recunoscut ca am consumat:)
Ce tine legat de mine si exista e ca l-am vazut pe inculpat in 2 randuri acum multa vreme, vreo 5 convorbiri telefonice care probabil erau tot in vederea procurarii de astfel de substante ...astea le-am zis si in declaratie.
Nu vreau sa fac caz din aceasta intamplare dar mie mi se pare destul de grava...avand in vedere ca nu am mai fost in ipostaze asemanatoare:)
Buna...am revenit...am fost chemat iar pentru a vorbii cu procurorul si am fost invinuit pentru detinere si consum propriu...mi-am sustinut declaratia...iar cei de la diicot inclusiv procurorul mi-a zis ca probabil o sa primesc o amenda administrativa.
As vrea sa stiu care sunt sansele sa se intample asa?...si cat o sa mai dureze balamucul asta?
...si inca o intrebare ....nu mai locuiesc de mult cu parintii si nu as vrea sa imi vina acasa citatii...ma gandesc sa imi fac un flotant si sa anunt la politie...o sa i-a in considerare acest lucru daca pe declaratii mi-au trecut adresa veche?