avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... consum droguri de mare risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

consum droguri de mare risc

Buna, am si eu o intrebare: Daca am fost citat intr-un caz de trafic de droguri de mare risc ca si martor...insa din declaratia mea reiese ca am consumat de la inculpat desi a fost acum ceva vreme...ce mi se poate intampla?....nu stiu daca m-am exprimat corect...mai exact am recunoscut ca am consumat:)
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
black_angel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:07, 9 Iulie 2010
Ce tine legat de mine si exista e ca l-am vazut pe inculpat in 2 randuri acum multa vreme, vreo 5 convorbiri telefonice care probabil erau tot in vederea procurarii de astfel de substante ...astea le-am zis si in declaratie.
Nu vreau sa fac caz din aceasta intamplare dar mie mi se pare destul de grava...avand in vedere ca nu am mai fost in ipostaze asemanatoare:)
Problema este de probatiune,daca nu sunteti implicat sau sunteti implicat se va demonstra aceasta.
Consumul de droguri este interzis dar nu se pedepseste.

Detinerea sau cumpararea pentru consum propriu se pedepseste cu inchisoare.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna...am revenit...am fost chemat iar pentru a vorbii cu procurorul si am fost invinuit pentru detinere si consum propriu...mi-am sustinut declaratia...iar cei de la diicot inclusiv procurorul mi-a zis ca probabil o sa primesc o amenda administrativa.
As vrea sa stiu care sunt sansele sa se intample asa?...si cat o sa mai dureze balamucul asta?
...si inca o intrebare ....nu mai locuiesc de mult cu parintii si nu as vrea sa imi vina acasa citatii...ma gandesc sa imi fac un flotant si sa anunt la politie...o sa i-a in considerare acest lucru daca pe declaratii mi-au trecut adresa veche?
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
black_angel, utilizator

Alte discuții în legătură

Consum si detinere de droguri s.o.s ContSters95064 ContSters95064 Buna ziua nu am antecedente penale sau alte chestii , am fost prins in urma unui flagrant , cu 2,5 gr de marijuana , amicul meu era dealer si cred ca ... (vezi toată discuția)
Greseala din trecut Adrian1998 Adrian1998 Buna ziua! Ma numesc Adrian si am 19 ani. In luna iulie a anului trecut am fost prins de jandarmi cu 15 grame de cannabis intr-un parc din ... (vezi toată discuția)
Consiliere psihologica privind consumul de droguri Duma47 Duma47 Acum vro doua luni un amic a fost arestat tocmai ca procura si consuma marijuana. Bineinteles ca am fost chemat la declaratii, procurori si toate cele, si la ... (vezi toată discuția)