avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... consum droguri de mare risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

consum droguri de mare risc

Buna, am si eu o intrebare: Daca am fost citat intr-un caz de trafic de droguri de mare risc ca si martor...insa din declaratia mea reiese ca am consumat de la inculpat desi a fost acum ceva vreme...ce mi se poate intampla?....nu stiu daca m-am exprimat corect...mai exact am recunoscut ca am consumat:)
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
black_angel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:07, 9 Iulie 2010
da, este cea mai una varianta sa va faceti o viza de flotant si sa le spuneti sa va citeze la acea adresa.
cred ca poate dupra de la 1 luna la 2-3...nu cred mai mult.
nu stiu ce v-au spus oganele de cercetare penala, dar nu este bine sa plecati urechile la ce va zic ei ca o sa primiti drept pedeapsa, ca eu am vazut unde au ajuns unii clienti de-ai mei, carora li s-au facut astfel de promisiuni linistitoare.
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
In cazul in care imi fac flotatnt...pe cine ar trebui sa anunt?...ar fi vreo problema daca l-as contacta pe ofiterul care m-a contactat pana acum?
trebuie sa depuneti la politie,la dosarul in cauza, o cerere,prin care sa aratati adresa flotanta si sa mentionati ca doriti sa primiti corespondenta de la poltie peacea adresa.
Pedeapsa pe care o veti primi depinde de probele administrate si cred si eu ca si distinsa d-na avocat Vasilescu ca nu ar trebui sa credeti promisunile celor care probabil au nevoie de informatii de la dvs si va pot promite orice.
Depunei la DIICOT cerere prin care va mentionati noul domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum si detinere de droguri s.o.s ContSters95064 ContSters95064 Buna ziua nu am antecedente penale sau alte chestii , am fost prins in urma unui flagrant , cu 2,5 gr de marijuana , amicul meu era dealer si cred ca ... (vezi toată discuția)
Greseala din trecut Adrian1998 Adrian1998 Buna ziua! Ma numesc Adrian si am 19 ani. In luna iulie a anului trecut am fost prins de jandarmi cu 15 grame de cannabis intr-un parc din ... (vezi toată discuția)
Consiliere psihologica privind consumul de droguri Duma47 Duma47 Acum vro doua luni un amic a fost arestat tocmai ca procura si consuma marijuana. Bineinteles ca am fost chemat la declaratii, procurori si toate cele, si la ... (vezi toată discuția)