Buna, am si eu o intrebare: Daca am fost citat intr-un caz de trafic de droguri de mare risc ca si martor...insa din declaratia mea reiese ca am consumat de la inculpat desi a fost acum ceva vreme...ce mi se poate intampla?....nu stiu daca m-am exprimat corect...mai exact am recunoscut ca am consumat:)
da, este cea mai una varianta sa va faceti o viza de flotant si sa le spuneti sa va citeze la acea adresa.
cred ca poate dupra de la 1 luna la 2-3...nu cred mai mult.
nu stiu ce v-au spus oganele de cercetare penala, dar nu este bine sa plecati urechile la ce va zic ei ca o sa primiti drept pedeapsa, ca eu am vazut unde au ajuns unii clienti de-ai mei, carora li s-au facut astfel de promisiuni linistitoare.
trebuie sa depuneti la politie,la dosarul in cauza, o cerere,prin care sa aratati adresa flotanta si sa mentionati ca doriti sa primiti corespondenta de la poltie peacea adresa.
Pedeapsa pe care o veti primi depinde de probele administrate si cred si eu ca si distinsa d-na avocat Vasilescu ca nu ar trebui sa credeti promisunile celor care probabil au nevoie de informatii de la dvs si va pot promite orice.
Depunei la DIICOT cerere prin care va mentionati noul domiciliu.