avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare bani cheltuiti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare bani cheltuiti

buna ziua.in urma unui procves penal,am fost gasit nevinovat de infractiunea de loviri si alte violente.problema e ca am cheltuit in doi ani de zile,multi bani,pe avocati si pe amenda adminsitrativa primita de la procuror.acum,fiind nevinovat,legal vorbind,pot sa descrid un proces civil sa imi racuperez banii?si daca da,de la ciine?de la petent?cineva mi-a spus ca trebuia sa cer daune si banii cheltuiti,chiar in procesul ce sa terminat.acum mai am sanse in civil?
Cel mai recent răspuns: alexandresu , utilizator 20:36, 4 Iulie 2010
eu nu cred ca parchetul a gresit,eu cred ca a facut un abuz.zice clar ca instanta la gasit nevinovat.stunci:ori instanta a gresit,ori parchetul.oricum,e clar ca cineva a gresit.iar din moment ce procurorul esta talal victimei,va dati seama ca ar fii facut si mai mult daca ar fii putut.an vazut multe abuzuri,atat la parchet cat si la politie.deci,trebuie gandita bine situatia.
Instanta nu avea cum sa il gaseasca nevinovat din moment ce nu s-a judecat fondul cauzei.
Probabil ca s-au incalcat anumite norme de procedura penala si de aceea s-a ajuns la aceasta solutie...
Daca sub aspect procedural exista probleme se poate continua cercetarea penala...
Ar fi mult mai simplu daca ar vedea un avocat dosarul intrucat este foarte greu sa ghicim ce fel de norme procesual penale s-au incalcat...
intr-adevar exista o lipsa de procedura,sau mai multe.nu au fost audiati martorii(nici citati),nici inculpatul nici victima.ciudat,nu?sa folosit doar probele in inscris,aflate la dosar.care,dupa cum a zis instant,sunt lovite de nulitate absoluta si ca raportat la intunericul in care sa produs fapta,distanta prea mare de unde au pbservat martorii fapta,si declaratilor care nu se coroboreaza,fapta nu exista.deci,ce urmeaza oare? :)....inca o pierdere de vreme la un alt recurs.of...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sup la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei romane ? dilema dilema Buna ziua, Doresc sa adresez urmatoarea intrebarea domnilor si doamnelor avocat de aici : Un SUP la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul cu numar de inmatriculare expirat sylvestre sylvestre Am cumparat un opel calibra cu numere de spania.La 4 zile dupa achizitia acestuia am fost oprit de un echipaj rutier care mi-a spus fara a prezenta actele ca ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi vad dosarul aflat la parchet? in temeiul carui articol? jon53 jon53 Ca parte vatamata intr-un dosar penal sunt nemultumut de ordonanta prin care procurorul a dat scoaterea de sub urmarirea penala a faptuitorului. Intrucat ... (vezi toată discuția)