avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa in gestiune

lucrez la un magazin mixt si la penultimul inventara iesit olipsa de 60.000.000 mil. patroana a decis sa ne ia cate doua mil. in fiecare luna pana se recupereaza suma (suntem doua fete) la ultimul inventar am iesit lipsa cu 20.000.000 mil. acum a inceput sa faca tot felul de chestii de care noi nu avem habar precizez ca primul inventar sa facut in perioada mai2009 feb 2010 iar al doilea feb 2010 mai 2010 acum urmeaza sa mai facem unul si ni sa spus ca trebuie sa lucram cate 2 sapt. una singura sa vada care este de vina.ce poate sa ne faca legal si ce ar trebui sa facem noi? precizez ca se lucreaza cu putine facturi si fara sa marchezi toti bani in casa. astept urgent rasp.:(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:37, 4 Iulie 2010
Eu cred ca datorita scaderii vanzarilor patroana are nevoie de bani de la dvs...precum guvernul de la bugetari...
Ori renuntati la slujba ori mergeti insotita de avocat sa vorbiti cu ea prin avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare fara carte kakadu kakadu buna ziua.am si eu o intrebare care ma poate ajuta va rog..am lucrat la o firma timp de 12 ore pe zi de luni pana sambata..(patronii deschideau si vindeau ... (vezi toată discuția)
Cercetare dosar penal georgiana10 georgiana10 buna ziua, ma puteti ajuta cu niste rasp,va rog... am lucrat la un magazin alimentar, eram doar 2 vanzatoare. aveam un caiet unde tineam evidenta intrarilor si ... (vezi toată discuția)
Lipsa la inventar andyuta andyuta Buna seara, Mi\'am dat demisia din motive personale,am stat in preaviz doar 7 zile,acum fiind in concediu medical timp de o saptamana,urmand ca apoi sa;mi ... (vezi toată discuția)